X

Αίγιο: Μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών οι δράστες που έσερναν 28χρονη στα διόδια - Ο λόγος που της επιτέθηκαν

"Προειδοποιητικό μήνυμα" φαίνεται πως ήταν η επίθεση που δέχτηκε η 28χρονη στα διόδια Αιγίου.

Γράφει: TheToc team

Μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, τα άτομα που επιτέθηκαν σε μία γυναίκα στα διόδια του Αιγίου.

Οι εικόνες από την επίθεση σοκάρουν, καθώς τρεις άνδρες φαίνεται να την σέρνουν προκειμένου να την βγάλουν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με το θύμα να ουρλιάζει καθώς βρίσκεται ξαπλωμένο στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να γλιτώσει.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Ο λόγος της επίθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα, μετέβαινε σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να συναντήσει τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ένας από τους συλληφθέντες του κυκλώματος, που συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση, οι δράστες, την τραμπούκισαν και της ζήτησαν να μεταφέρει στο σύντροφο της, πως θα "πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό" και να μην κάνει αναφορά σε άλλα μέλη της σπείρας.

Η αστυνομία αναζητά τους τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, καθώς κατηγορούνται για εκβίαση αλλά και για ληστεία, αφού φέρονται να άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Το θύμα, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, είναι 28 ετών.

Διαβάστε Επίσης