
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Youtube, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Ελένη Χρονοπούλου ότι υπέστη από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.
Στο κανάλι του στο Youtube ο κωμικός ανεβάζει κάθε εβδομάδα ένα βίντεο όπου σχολιάζει την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά φορούσε ένα μπλουζάκι με σαφή υπαινιγμό στο θέμα της Εύας Καϊλή, αλλά και του Αλέξης Γεωργούλη. Το μήνυμα έγραφε: "Βέλγιο: Ούτε να κλέψεις μπορείς ούτε να γ@μ#$εις".
Το μπλουζάκι προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς μπορεί κάποιος να κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως ο φερόμενος βιασμός μιας γυναίκας. Μάλιστα, στο βίντεο ο κωμικός ακούγεται να λέει ότι "δεν είναι ξεκάθαρο γιατί κατηγορείται, φήμες λένε" και πως "δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρουμε τι και πώς"...
Πολλοί χρήστες του Twitter επιτέθηκαν στον Χριστόφορο Ζαραλίκο, κατηγορώντας τον για "ξέπλυμα" του Αλέξη Γεωργούλη. Κάποιοι του απένειμαν και τον τίτλο του "καλύτερου πλυντηρίου", ενώ οι περισσότεροι εξέφραζαν την οργή και την αηδία τους για όσα είπε και κωμικός.
Και το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο @zaralikos ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: "ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ"
— Φαρίλαος Χλωράκης (@kentrikosxaf) April 19, 2023
Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια...#Γεωργουλης pic.twitter.com/XZiMWSphnM
ζαραλικος: χιούμορ επιπέδου σιλα. αν δεν τον πουσαρε τραγικά το ΚΚΕ θα είχε κ το μηδενικό κοινό του.
— Kakashi Hatake (@Hatakethesixth) April 19, 2023
Αθλιότητα #Ζαραλικος#zaralikos https://t.co/HxyXJxHhqW
— Αϊ Τζώρτζ (@georgevrionis) April 19, 2023
Τελικά είμαι πολύ αφελής. Για χάρη της αντικειμενικότητας μου, προσπαθώ εδώ και καιρό, καλλιτέχνες τύπου Ζαραλίκος να τους εντάσσω στις "διαφορετικής φιλοσοφίας προσωπικότητες". Μετά τα σημερινά, δεν είναι τίποτα άλλο από τελειωμένο κομματόσκυλο.
— I am not a number (@oMesosOros) April 19, 2023
TW/ κουλτούρα βιασμού
— Παρασιτεί Μετέωρος (@parameteoros) April 19, 2023
Ο Ζαραλίκος στο νέο του βίντεο φοράει μπλούζα με σεξιστικό μήνυμα που υποβαθμίζει το βίωμα των επιζωσών σεξουαλικής κακοποίησης, ξεπλένει έμμεσα τους βιαστές & υπονομεύει τις καταγγελίες. pic.twitter.com/o3YoXPDx60
Ζαραλίκος, το μεγαλύτερο ναυάγιο που εχει υπάρξει σε ‘’κωμικός’’ pic.twitter.com/TTRPeyKNzF
— Κωνσταντίνος🇬🇷🇨🇾 (@konk24) April 19, 2023
Κύριε Χριστόφορε, στο Βέλγιο επιτρέπεται να γ@μήσ€ις, το να βιάσεις είναι αυτό που απαγορεύεται.#ζαραλικος
— Λεβεκ# (@Leveqaros) April 19, 2023
Ντρεπετε ο Ζαραλίκος να γράψει κανονικά τη λέξη και γράφει Γ@Μ#$€1Σ στο μπλουζάκι του, ενώ θα επρεπε να ντρέπεται που επέλεξε τη συγκεκριμένη λέξη για να υποτιμήσει την καταγγελία.
— oldmaid (@oldmaid999) April 19, 2023
Ζαραλίκος..Άλλη καλλιτεχνάρα από εκεί της πλάκας φελλός.Δεν αξίζει ούτε να σχολιάσω την εμετίλα. #Γεωργουλης pic.twitter.com/EtNal9dR9z
— Kωστας Τσεκαιος (@CimbrianMarius) April 19, 2023
Η αλήθεια είναι ότι εδώ ο κ. Ζαραλίκος λειτουργεί, εκών - άκων, ως "πλυντήριο". Διότι η κλοπή και ο βιασμός είναι εγκλήματα. Και ο βιασμός δεν έχει καμία σχέση με το Γ@μ#σι https://t.co/aEUtfcAmls
— j.kampourakis (@jkampourakis) April 19, 2023
Αισχρη σάτυρα και προπαγάνδα έκανε και ο Λαζόπουλος αλλά τουλάχιστον αυτός είχε λίγο ταλέντο και γελάσαμε όλοι .Αυτός ο Ζαραλικος όμως είναι και ατάλαντος και αισχρός μέχρι εκεί που δεν αντέχεται .
— 🔴Κωνσταντινος 7.♉ (@kostasikonomou3) April 19, 2023
ζηκος ζαραλικος https://t.co/gEqEgbV6xk
— Παππούς (@oustresi) April 19, 2023
Όταν δεν πιάνει όλο το κοινό ο Ζαραλικός με το εμετικό μπλουζάκι του, βάζουν και τις εφεδρείες για να κάνουν χυδαίες επιθέσεις σε μια γυναίκα που αντί να της συμπαραστέκονται προσπαθούν να την εξευτελίσουν και στην ουσία εξευτελίζουν την όποια λίγη ανθρωπιά τους είχε απομείνει.
— Alexandros_NGU7 ☦️ 🇬🇷 (@AlexandrosNgu7) April 19, 2023
Ελπίζω να είναι fake αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον #Ζαραλίκος pic.twitter.com/cX1RGNegnA
— Freddo Σκέτο (@freddo_skg) April 19, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr