Νέο μπάχαλο δημιουργήθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς λίγα λεπτά πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12), συρμός σταμάτησε στον σταθμό "Φλέμινγκ", αποβίβασε κόσμο, οι πόρτες έκλεισαν αλλά… δεν ξεκίνησε ξανά.
Σύμφωνα με το parallaxi, βγήκε ανακοίνωση ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το δρομολόγιο θα ξεκινούσε "εντός ολίγου". Κάποια στιγμή μάλιστα, άνοιξαν οι πόρτες, για να αποβιβαστούν στο σταθμό όσοι επιβάτες ήθελαν, αλλά λίγο αργότερα, ακούστηκε ξανά ανακοίνωση στις αποβάθρες και εντός του τρένου ότι τερματικός στην τροχιά 1 θα είναι ο σταθμός "Σιντριβάνι" που κανονικά είναι η "Νέα Ελβετία".
![Αλαλούμ ξανά στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι πόρτες έκλεισαν αλλά ο συρμός δεν ξεκινούσε - "80 λεπτά για Νέα Ελβετία" [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/ff/ffa9b5f007444b628204c89a00fe37f7.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Στην αποβάθρα επικρατούσε συνωστισμός και απορία. Και στις δύο τροχιές οι πίνακες ανακοινώσεων έγραφαν "Νέα Ελβετία" ενώ οι πίνακες ανακοινώσεων έγραφαν ότι το επόμενο τρένο θα φτάσει σε… 80 λεπτά.

Σημειώνεται επίσης, πως στο σταθμό Αγίας Σοφίας δεν δούλευε η μία κυλιόμενη ανόδου, καθυστερώντας την έξοδο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr