
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίσκου κάνει λόγο για "δημοσιογραφίκούς απατεώνες" που διαδίδουν fake news περί της κατάθεσης της αδερφής της προφυλακισμένης μητέρας, Δήμητρας Πισπιρίγκου, και απειλεί με μηνύσεις για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση.
Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του επιτίθεται σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με όσα διέρρευσαν μετά την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας.
Ο Αλέξης Κούγιας Τονίζει πως οι καταθέσεις είναι μυστικές και σε αυτό το στάδιο "το τi έχουν καταθέσει οι μάρτυρες το γνωρίζει μόνο η κυρία ανακριτής".
Αλέξης Κούγιας: Δημοσιογραφικοί απατεώνες διαδίδουν ότι γνωρίζουν την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου
"Δυστυχώς, κάποιοι "δημοσιογραφικοί απατεώνες", εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η διαδικασία μέχρι τώρα είναι μυστική, διαδίδουν ότι δήθεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της καταθέσεως της αδελφής της κυρίας κατηγορουμένης" αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια.
"Μάλιστα, διαδίδουν ψέματα ότι δήθεν η κυρία Δήμητρα Πισπιρίγκου μ’ αυτά που κατέθεσε δήθεν "έκαψε” την αδελφή της" σημειώνει.
"Σε όλους αυτούς για λογαριασμό της κυρίας Δήμητρας Πισπιρίγκου και της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως" συνεχίζει η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια.
"Το πανηγύρι των "λαϊκών δικαστηρίων" με τη συμμετοχή και την ανοχή δυστυχώς της υπερασπίσεως της κυρίας κατηγορουμένης έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ήδη, την επόμενη Πέμπτη 20.10.2022 έχει προσδιοριστεί το πρώτο δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, παρουσιαστών εκπομπών και συγκεκριμένης εφημερίδος, ώστε αυτή η παράνομη συμπεριφορά να σταματήσει εντελώς" σημειώνει.
Η πλήρης ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:
"Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας υπερασπίζεται την κυρία Σωτηρία Πισπιρίγκου. Το δικηγορικό μας γραφείο πλέον χειρίζεται και τις δύο υποθέσεις και όσον αφορά στο θάνατο της αείμνηστης Τζωρτζίνας καταθέσαμε υπόμνημα 26 σελίδων, αντικρούοντας την πρόταση του κυρίου Εισαγγελέα και όσον αφορά στη δεύτερη υπόθεση, η οποία εκκρεμεί ενώπιον της 35ης Ανακρίτριας κυρίας Τζωρτζάτου ουδεμία μέχρι σήμερα έχουμε επαφή, αναμένοντας να κληθεί η κυρία κατηγορουμένη προς απολογία με κλήση, η οποία θα γίνει, αφού η κυρία ανακριτής ολοκληρώσει το ανακριτικό της έργο, με τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη διενέργεια ανακριτικών πράξεων της επιλογής της, το περιεχόμενο των οποίων θα πληροφορηθούμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, αφού η ανάκριση είναι μυστική και σ’ αυτό το στάδιο το τί έχουν καταθέσει οι μάρτυρες το γνωρίζει ΜΟΝΟ η κυρία Ανακριτής.
Δυστυχώς, κάποιοι "δημοσιογραφικοί απατεώνες", εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η διαδικασία μέχρι τώρα είναι μυστική, διαδίδουν ότι δήθεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της καταθέσεως της αδελφής της κυρίας κατηγορουμένης, κας Δήμητρας Πισπιρίγκου, της οποίας η εξέταση έγινε χθες και τελείωσε αργά το απόγευμα, αφού διήρκησε πέντε ολόκληρες ώρες. Μάλιστα, διαδίδουν ψέματα ότι δήθεν η κυρία Δήμητρα Πισπιρίγκου μ’ αυτά που κατέθεσε δήθεν "έκαψε" την αδελφή της. Λυπούμεθα, αλλά σε όλους αυτούς για λογαριασμό της κυρίας Δήμητρας Πισπιρίγκου και της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως.
Λυπούμεθα ξανά που το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα ότι το πανηγύρι των "λαϊκών δικαστηρίων" με τη συμμετοχή και την ανοχή δυστυχώς της υπερασπίσεως της κυρίας κατηγορουμένης έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ήδη, την επόμενη Πέμπτη 20.10.2022 έχει προσδιοριστεί το πρώτο δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, παρουσιαστών εκπομπών και συγκεκριμένης εφημερίδος, ώστε αυτή η παράνομη συμπεριφορά να σταματήσει εντελώς".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr