Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησε η ΕΛΑΣ, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που πυροβόλησε προς πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου, πίσω από το Μετρό του Αλίμου, το πρωί της περασμένης Τρίτης.
Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.
Τα αδικήματα που αποδίδονται στον συλληφθέντα είναι για οπλοφορία, οπλοκατοχή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή, άσκοπους πυροβολισμούς, αλλά και για προμήθεια και κατοχή να ναρκωτικών προς ίδια χρήση. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος πυροβόλησε εν κινήσει 8-9 φορές, με 9άρι πιστόλι, οδηγώντας το αυτοκίνητό του επί της οδού Κουμουνδούρου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, καθώς τον ακολουθούσαν δύο μοτοσικλέτες και, όπως είπε στους αστυνομικούς, φοβήθηκε μετά τις εν ψυχρώ δολοφονίες τον τελευταίο καιρό.
Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, το όχημά του εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας. Μέσα βρέθηκαν ακόμα δύο κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς, φυσίγγια αλλά και τα ρούχα που φορούσε στο περιστατικό.
Έγινε και βαλλιστικός έλεγχος και ταυτοποιήθηκε ότι ήταν αυτό το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη οπλοφορία.
Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον έξι κάλυκες και μια οπή στα κάγκελα διαμερίσματος του τρίτου ορόφου.
Το "προφίλ" των ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά και οι καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς δεν αποκάλυψαν κάποιο κίνητρο που να παραπέμπει σε οργανωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr