Follow us

Αλλάζει ζωή ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει από την Αθήνα - Οι νέες πληροφορίες

Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη συμπεριλαμβάνει τη μετακόμισή του από την Αθήνα, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ NDP

Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη συμπεριλαμβάνει τη μετακόμισή του από την Αθήνα, μετά τις δηλώσεις για παρενόχληση από την Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη που τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι γυναίκες ζητούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του και του καταλογίζουν "σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους" τον βρήκε εκτός τηλεόρασης με την ΕΡΤ να παίρνει την απόφαση να διακόψει μαζί του τη συνεργασία τους στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αλλά και την "εξαφάνισή του" από το σποτ της Digea.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετακόμιση από την Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα ήδη οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου διαθέτει σπίτι, προφανώς μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος αλλά και για να αποφύγει φωτογράφους και δημοσιογράφους. Η είδηση της εγκατάστασή του στα Γιάννενα έρχεται και σε συνέχεια της λήξης όπως όλα δείχνουν της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

Όπως εύστοχα είπε άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί", είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πώληση του σπιτιού και η μετακόμιση

Η πώληση του σπιτιού θα είναι άμεση όπως όλα δείχνουν και με αυτή την κίνηση ο Φιλιππίδης αφήνει το μόνο -κατά δήλωσίν του- περιουσιακό στοιχείο που έχει στην Αθήνα.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του "Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…..

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες" είχε πει ανάμεσα σε άλλα προκαλώντας πολλά χαμόγελα, ενώ σε άλλη δήλωσή του είχε πει ότι εκείνος δε θα πήγαινε να δουλέψει για 800 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση να απομακρυνθεί

Με την κατάσταση να γίνεται πολύ πιεστική τις προηγούμενες ημέρες, πριν μια εβδομάδα ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε εκέινη τη μέρα ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με φίλους του, προσπαθώντας να διακρίνει τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά την περίπτωσή του. Τελικά όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θόρυβο που προκάλεσε με το εξώδικό του και τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα την Τετάρτη καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για μια ένταση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη.

Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση και όχι το νοσοκομείο γεγονός που έκανε πολλούς να μιλούν για "θρασύδειλη συμπεριφορά" του που επιδιώκει τη συμπάθεια από την κοινή γνώμη.

"Είναι η τρίτη ημέρα εδώ στο νοσοκομείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συνεχίζονται οι εξετάσεις, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει εδώ για ακόμη ένα 24ωρο Δεν πρόκειται να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις", είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής το Πρωϊνό, ενώ η οικογένειά του γράφει στο ανακοινωθέν της "Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη".

Η απόφαση να αφήσει την Αθήνα προφανώς έχει παρθεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να υποστηρίζει ότι "άλλοι κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 16 Μαρ 2023 | 15:17

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Άγιο Όρος ο ηθοποιός - Το καυστικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου [βίντεο]

Την επίσκεψη Φιλιππίδη στο Άγιο Όρος σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

59ΧΡΟΝΟΣ 16 Μαρ 2023 | 12:57

Ιωάννινα: Παρακολουθούσε νεαρές κοπέλες και έκλεβε τα... εσώρουχά τους από τα μπαλκόνια

Ενας 59χρονος στα Ιωάννινα παρακολουθούσε κοπέλες και έκλεβε εσώρουχά τους από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 13 Μαρ 2023 | 19:54

Σοκ στα Ιωάννινα: Επίθεση ξυλοδαρμού σε 22χρονη έγκυο από τον πατέρα της

Ο 50χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, αρχικά εξύβρισε την κόρη του και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και την έσπρωχνε στο στήθος.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 12 Μαρ 2023 | 22:23

Iωάννινα: 15χρονος μαθητής φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό

Ο 15χρονος σήκωσε ένα αεροβόλο και χτύπησε τον αστυνομικό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθώς η σφαίρα ήταν πλαστική.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ 12 Μαρ 2023 | 11:32

Σωρεία καταγγελιών για τον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - "Τα θέματα μπορεί να είχαν διαρρεύσει"

1.200 άτομα σκοπεύουν να κινηθούν δικαστικά για τις παρατυπίες στον διαγωνισμό.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 09 Μαρ 2023 | 08:35

Κτηνωδία στα Ιωάννινα: Άφησε τον σκύλο του να πεθάνει αλυσοδεμένος

Το σκυλάκι ήταν δεμένο σε σταθερό σημείο με αλυσίδα φέροντας τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως κατέληξε.

ΣΤΟ BERLIN ALEXANDERPLATZ 08 Μαρ 2023 | 19:00

Πέτρος Φιλιππίδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταδίκη- Πήγε θέατρο να δει τον γιο του αλλά έφυγε πριν ξεκινήσει

Επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου το θέατρο της οδού Κυκλάδων, όπου παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 08 Μαρ 2023 | 16:14

Ιωάννινα: Επιχειρηματίας έβαλε να πετάξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του για να ρίξει το παιδί

Επιχειρηματίας στα Ιωάννινα έβαλε τρεις άντρες να πετάξουν στη λίμνη την έγκυο συντροφό του, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

01 Μαρ 2023 | 18:50

"Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο ζήτησα 5.000 κι ο Φιλιππίδης μου έδωσε 10.000"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το σοκ που ένιωσε όταν έμαθε τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΣΤΟ MEGA 28 Φεβ 2023 | 18:08

Σοκαριστικός διάλογος της ογκολόγου με τα μαντζούνια με ασθενή - "Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν", λέει η γιατρός [Βίντεο]

Συγγενής ενός 53χρονου με καρκίνο ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη ογκολόγος τού διέκοψε την αγωγή με κορτιζόνη, με συνέπεια δύο εβδομάδες μετά, ο άνθρωπος αυτός να καταλήξει.

ΕΘΙΝΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 28 Φεβ 2023 | 11:44

Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου - Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου, θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Ήπειρο

ΤΥΡΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 26 Φεβ 2023 | 11:33
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ 24 Φεβ 2023 | 19:37

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή από χωριό του Πωγωνίου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.