Μηχανική βλάβη υπέστη η αριστερή μηχανή του πλοίου το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, με τους 71 επιβάτες να χρειαστεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας που τους παρέλαβε.
Ειδικότερα, το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλο, Σκιάθο Σκόπελο, Αλόννησο και κατά τη διάρκεια του κατάπλου στο λιμάνι της Αλοννήσου παρουσιάστηκαν ενδείξεις για υψηλή θερμοκρασία στο σύστημα ψύξης από πιθανή εισροή ξένου αντικειμένου.
Άμεσα, η εταιρία Seajets ενεργοποίησε το ταχύπλοο Speedrunner Jet 2, που βρισκόταν στο λιμάνι του Μαντουδίου, το οποίο θα εκτελέσει τα δρομολόγια από Αλόννησο προς Σκόπελο και Σκιάθο. Το τελευταίο σκέλος από Σκιάθο προς Βόλο θα εκτελεσθεί από άλλο πλοίο της εταιρείας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr