
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά παιδιά, όπου η 24χρονη Ειρήνη Mουρτζούκου θεωρείται πλέον ύποπτη.
Το Ανθρωποκτονιών είχε διορίσει γιατρούς για να εξετάσουν τους αρχικούς φακέλους των τεσσάρων νεκρών παιδιών, όπως και του πέμπτου παιδιού που τελικά σώθηκε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, από τα τρία πορίσματα προκύπτει ότι κάποιοι από τους θανάτους δεν αποδίδονται σε παθολογικά αίτια και υπάρχουν ανοιχτές υπόνοιες για υποξία.
Συγκεκριμένα:
Αδερφή της Ειρήνης (πέθανε το 2014): ήπια λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε το παιδί και όπως φαίνεται δεν ήταν αυτή που τη σκότωσε.
Βρέφος της κουμπάρας της Ειρήνης (πέθανε το 2021): ο θάνατός του αποδίδεται σε πιθανό υποξικό ή αφυκτικό μηχανισμό αγνώστου αιτιολογίας.
19 ημερών κόρη της Ειρήνης (πέθανε το 2022): ο θάνατος της δεν οφείλεται πιθανόν σε παθολογικά αίτια. Καταγράφηκαν ευρήματα που παραπέμπουν σε υποξία ή μηχανισμό στρες.
Δύο μηνών κόρη της Ειρήνης (πέθανε το 2023): Τα επεισόδια που παρουσίασε δεν ήταν επιληπτικής αιτιολογίας και πιθανόν τα αίτια θανάτου δεν είναι παθολογικά.
Τέλος, αναμένεται ένα νέο, ενιαίο πόρισμα από τους παθολογοανατόμους.
Την ίδια ώρα η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου, όπως έγινε γνωστό θα ζητήσει να παραλάβει όλο το φάκελο της υπόθεσης για τον θάνατο του Παναγιωτάκη, καθώς θέλει να σταλεί στο εξωτερικό, αφού εξεταστεί από την τριμελή επιτροπή και επίσης θέλει να κληθεί η 24χρονη ως ύποπτη για να καταθέσει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το OPEN, η Ειρήνη Μουρτζούκου θέλει να βοηθήσει την έρευνα για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Παναγιωτάκη.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει επισήμως χαρακτηριστεί ύποπτη από τον εισαγγελέα για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, μετά την έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Η έρευνα, όπως αποκάλυψε η έρευνα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" του MEGA, επεκτείνεται και στους υπόλοιπους τέσσερις θανάτους, οι οποίοι παρουσιάζουν περίεργες επαναλαμβανόμενες "συμπτώσεις".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr