Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον 35χρονο, ο οποίος τραυμάτισε αστυνομικό με τσεκούρι, στους Αμπελόκηπους, το πρωί της Πέμπτης 26/3.
Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχικά προβλήματα Μάλιστα, ίδιος εμφανίζεται να έχει φτιάξει κόμμα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο αστυνομικοί μετέβησαν σε σπίτι στην οδό Ροστοβίου, μετά από εισαγγελική εντολή να οδηγηθεί ο 35χρονος σε ψυχιατρικό κατάστημα.
Εκείνος άνοιξε ξαφνικά την πόρτα, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
Ο άνδρας χτύπησε τον έναν, προκαλώντας του ευτυχώς ένα επιφανειακό τραυματισμό στο κεφάλι. Στη συνέχεια κατάφερε να το σκάσει και αναζητείται από τις Αρχές.
Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο δράστης έχει διαφύγει και αναζητείται.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
