
Προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 στο Βραχάτι Κορινθίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο πιλότοι είναι σώοι. Το αεροσκάφος επιχειρούσε στη φωτιά στον Φενεό Κορινθίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το αεροσκάφος, τύπου υδροπλάνο, κατά τη διαδικασία της υδροληψίας, παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα και δεν μπόρεσε να απογειωθεί, ωστόσο έχει παραμείνει στην επιφάνεια της θάλασσας.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο πιλότοι πρόλαβαν και έπεσαν στην θάλασσα και είναι καλά στην υγεία τους. Έχει ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα και πλωτό κατευθύνεται στο σημείο για να παραλάβει τους δύο πιλότους.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ένα ελικόπτερο – μισθωμένο για πυρόσβεση – που πραγματοποιούσε υδροληψία, πραγματοποίησε επίσης αναγκαστική προσθαλάσσωση, στον κόλπο της Ελευσίνας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr