Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών για τον Κουφοντίνα

Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών για τον Κουφοντίνα σε ΑΤΜ, Νew York College και τα γραφεία της ΝΔ

analipsi-euthunis-gia-to-mparaz-emprismwn-gia-ton-koufontina
SHARE THIS
0
SHARES

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα οι αυτοαποκαλούμενοι Αλληλέγγυες/οι ανέλαβαν την ευθύνη για σωρεία εμπρηστικών επιθέσεων υπέρ του Κουφοντίνα, οι οποίες σημειώθηκαν το διήμερο 19 και 20 Μαΐου σε διάφορα σημεία της Αττικής. 

«Ο επαναστάτης πολιτικός κρατούμενος Δ.Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 2/05, διεκδικώντας τα αυτονόητα: να μην υπάρχει καμία ειδική μεταχείριση, κανένα καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς αντιπάλους του κράτους και του κεφαλαίου. Εδώ και τόσες μέρες κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πολιτική και δικαστική εξουσία, ΜΜΕ, γνωστές οικογένειες και ακόμη πιο γνωστές πρεσβείες εξοντώνουν τον Δ.Κουφοντίνα. Τον εξοντώνουν γιατί τους προκαλεί τρόμο. Δεν τρομάζουν όμως από τη φυσική του παρουσία, αλλά από αυτό που εκπροσωπεί ως αγωνιστής.

Τους τρομάζει που δεν γονατίζει, που δεν εκλιπαρεί, που δεν προσφέρει πρόθυμα την πλάτη του για τα μαστίγιά τους.

Θα τους αρκούσε να υπογράψει μια δήλωση μετανοίας, να αρνηθεί τις ιδέες του, να στείλει ένα σινιάλο ήττας, να πεί πως όλα είναι μάταια, όλα τελείωσαν, ζούμε στο οριστικό “τέλος της ιστορίας”. Όμως ο Δ.Κουφοντίνας επιμένει να στέκεται όρθιος, κι αυτό τους τρομοκρατεί. Τρέμουν ακόμη και μπροστά στις λέξεις του : “Να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα των αγώνων”.

Ας μην γελιόμαστε, ο αγώνας του Δ.Κουφοντίνα για τις ανάσες ελευθερίας που δικαιούται, δεν είναι απλά ένας αγώνας για ένα αστικοδημοκρατικό δικαίωμα. Συμπυκνώνει τη σύγκρουση δύο αντίπαλων κόσμων: του κόσμου του αγώνα, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας απ’ την μία πλευρά και από την άλλη του κόσμου της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας. Ας είναι βέβαιος όλος ο συρφετός της εξουσίας, πως αν ο Δ.Κουφοντίνας πάθει το παραμικρό, τότε αυτό που θα ακολουθήσει δεν θα έχει προηγούμενο ...

 
Άδεια τώρα στον Δημήτρη Κουφοντίνα !
Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο !
Κατάργηση κάθε καθεστώτος εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους !

Στις 19 και 20 Μαϊου προχωρήσαμε στις παρακάτω 11 εμπρηστικές επιθέσεις

Στο New York College (εταιρία αμερικανικών συμφερόντων) στον Ταύρο
Σε 2 ΑΤΜ της Εθνικής και 1 ΑΤΜ της Eurobank στη Γούναρη (Άνω Γλυφάδα)
Σε 1 ΑΤΜ Bitcoin στην Αγία Παρασκευή
Σε 1 ΑΤΜ στην Κυψέλη
Σε 2 ΑΤΜ (Πειραιώς και Εθνική) στα Κάτω Πετράλωνα
Σε 1 ΑΤΜ της Πειραιώς στα Ιλίσια
Σε γραφεία της ΝΔ στον Άλιμο
Σε γραφεία της ΝΔ στην Νέα Ιωνία

Αλληλέγγυες/οι»

 

φωτο: TOC

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook