
Σοκ προκάλεσε η είδηση του πρόωρου χαμού του δημοσιογράφου Αναστάσιου Δαφνή, μόλις στα 30 του χρόνια.
Η μάχη του με την ασθένεια που τον είχε χτυπήσει κράτησε πολύ και μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία άφησε την τελευταία του πνοή.
Στην είδηση αναφέρθηκε η πολύ καλή του φίλη και δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο και γράφοντας:
"Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (...) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πώς και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών, αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα".
Η οικογένεια του Αναστάση Δαφνή μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το πένθος της.
Δείτε την ανάρτηση:
"Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020. Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε. Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας. -Η οικογένεια του", αναφέρεται στην ανάρτηση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr