Ανατριχιαστική καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών στα Χανιά

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έκανε σήμερα το μεσημέρι μια μητέρα στα Χανιά

anatrixiastiki-kataggelia-gia-apopeira-arpagis-paidiwn-sta-xania
SHARE THIS
0
SHARES

Άγνωστος προσέγγισε δύο παιδιά και δελεάζοντάς τους με διάφορους τρόπους προσπάθησε να τα πείσει να τον ακολουθήσουν - Σε συναγερμό η διεύθυνση του σχολείου και η αστυνομία

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έκανε σήμερα το μεσημέρι μια μητέρα στα Χανιά, ενημερώνοντας την αστυνομία αλλά και τη διεύθυνση σχολείου των Χανίων, ότι ενας άγνωστος άντρας προσπάθησε με διάφορους τρόπους να δελεάσει δύο παιδιά για να τον ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, τη στιγμή που τα δυο παιδιά προχωρούσαν προς τη στάση του λεωφορείου, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπεζ, χωρίς πινακίδες, με σπασμένα και επικαλυμμένα με εφημερίδες, τζάμια, τα προσέγγισε, με τον οδηγό να τους λέει οτι τον έστειλε ο πατέρας τους. Στη συνέχεια προσπάθησε, λέγοντας τους οτι έχει ένα play station 5 και 700 ευρώ, να τα δελεάσει να τον ακολουθήσουν. Το ένα από τα δύο παιδιά, αντέδρασε πετώντας στον άγνωστο το φρούτο που κρατούσε στα χέρια του και στη συνέχεια μαζί με τον συμμαθητή του έτρεξαν προς τα προπορευόμενα παιδιά.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε τόσο με τη διεύθυνση του σχολείου όσο και με αστυνομικούς της ασφάλειας, καταγγέλοντας τα όσα της εξιστόρησαν οι ανήλικοι μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν αρχικά αν ευσταθεί η καταγγελία και στη συνέχεια να φτάσουν στα ίχνη του αγνώστου.

Flashnews.gr

φωτό αρχειου

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook