Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο όταν σκύλος της οικογένειας επιτέθηκε σε αγοράκι 2 ετών, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.
Το παιδάκι ήταν στην αυλή του σπιτιού του στον Άγιο Λέοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό πλησίασε το δεμένο με αλυσίδα σκυλί και τότε εκείνο του όρμησε.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
"Ήρθε και η Αστυνομία εδώ πάνω και βρήκαμε τα αίματα, που πήγε το παιδάκι 100 μέτρα από το σπίτι περίπου, στο σκυλί και το 'φαγε. Ο πατέρας ήταν σε χάλια κατάσταση και γεμάτος αίματα, ο άνθρωπος που ΄χε πάρει αγκαλιά το παιδί του φαγωμένο. Συγκλονισμένος και να κλαίει, να χτυπιέται κάτω", λέει μάρτυρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η οικογένεια ήταν φιλόζωη και εντός του προαυλίου χώρου υπήρχαν αρκετά αδέσποτα σκυλιά.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, και οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη κινητοποιηθεί για να διερευνήσουν τις συνθήκες της επίθεσης.

"Μένουν τα τελευταία 4 χρόνια εδώ, είχαν νοικιάσει ένα σπίτι, μαζεύανε αδέσποτα, είχαν μαζέψει 80 σκυλιά", ανέφερε γείτονας στο Mega.
Επίσης γείτονας της οικογένειας μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι "έχουμε σοκαριστεί. Αυτή η οικογένεια είναι κάποια χρόνια εδώ πέρα. Η πεθερά του μπαμπά, εθελοντικά έχει νοικιάσει κάποιο σπίτι και έχει γύρω στα 80 σκυλιά, μαζεύουν αδέσποτα".
Ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο, ενώ κτηνίατρος αναμένεται να δώσει στοιχεία για τη συμπεριφορά και την κατάσταση του ζώου.
Oπως έγραφε το ermisnews.gr, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως οι γονείς είχαν φύγει για λίγη ώρα από το σπίτι για δουλειές κι όταν επέστρεψαν βρέθηκαν μπροστά στην τραγική εικόνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

