
Το έκτο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας είναι ένας 70χρονος ασθενής από την Καστοριά.
Ο 70χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς όπου άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.
Ο 70χρονος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα
Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο θάνατος του 70χρονου προήλθε από ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 70χρονος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Ο 70χρονος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Νωρίτερα, είχε παρουσιάσει επιπλοκές και είχε υποβληθεί σε εξετάσεις. Λίγο μετά τον θάνατό του τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.
Ο 70χρονος διέμενε σε χωριό της Καστοριάς, όχι όμως στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά που βρίσκονται σε καραντίνα. Ωστόσο ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, αλλά και των θανάτων -που είναι τρεις σε σύνολο έξι θανάτων σε όλη τη χώρα- δημιουργεί μεγάλους φόβους για πιθανή μεγάλη διασπορά του ιού στην περιοχή της Καστοριάς.
Τα θύματα του κορονοϊού
2 Μαρτίου: Ο 66χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου ήταν το πρώτο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας.
14 Μαρτίου: Ο δεύτερος νεκρός, ήταν ένας ασθενής, ηλικίας 90 ετών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα
14 Μαρτίου: Ο τρίτος νεκρός 67 ετών από τη Ζάκυνθο, ο οποίος βρισκόταν στο γκρουπ των ταξιδιωτών που είχε μεταβεί στους Αγίους Τόπους.
15 Μαρτίου: Ενας 53χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ήταν το τέταρτο θύμα του κοροναϊου. Ο 53χρονος από τη Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία
17 Μαρτίου: Ενας 67χρονος στην Αθήνα ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευοταν.
19 Μαρτίου: Ο έκτος νεκρός, ο 70χρονος από την Καστοριά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr