X

Άνω Γλυφάδα: Αυτή είναι η 56χρονη που έχασε τη ζωή της - Βίντεο-ντοκουμέντο από την προσπάθεια απεγκλωβισμού της

Θλίψη για την 56χρονη γυναίκα που πνίγηκε - "Είχε σφηνώσει κάτω από το αυτοκίνητο του γιου μου, από τη μέση και κάτω ήταν έξω από το αυτοκίνητο", λέει η μητέρα του ιδιοκτήτη ΙΧ.

Γράφει: TheToc team

Οι τραγικές τελευταίες στιγμές της 56χρονης που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Άνω Γλυφάδα και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, έρχονται στο φως μέσα από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ενώ το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία εξακολουθεί να θυμίζει "βομβαρδισμένο" τοπίο, μία ημέρα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η 56χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από την εργασία της και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, στη συμβολή των οδών Κυρίλλου και Μεθοδίου και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Βίντεο-ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν. Στο συγκλονιστικό στιγμιότυπο φαίνεται η προσπάθεια κατοίκων να σηκώσουν το αυτοκίνητο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα από κάτω του. Πρόκειται για ένα βίντεο που καταγράφει λεπτό προς λεπτό την αγωνιώδη προσπάθεια στο σημείο, μέσα στα ορμητικά νερά και το χάος που είχε δημιουργήσει η κακοκαιρία.

Όπως περιέγραψαν κάτοικοι που είδαν τη στιγμή από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ένας ορμητικός χείμαρρος γεμάτος φερτά υλικά, μπάζα και πέτρες την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από όχημα, το οποίο είχε επίσης παρασυρθεί και βρισκόταν μέχρι τη μέση μέσα στο νερό.

Διαβάστε Επίσης

"Τα νερά ήταν πολύ ορμητικά, έπεφταν πάνω της πέτρες και χώματα"

Η μητέρα του ιδιοκτήτη του ΙΧ που εγκλωβίστηκε η 56χρονη μίλησε στο Mega εξηγώντας πως συνέβη η τραγωδία. "Είχε σφινώσει κάτω από το αυτοκίνητο του γιου μου, από τη μέση και κάτω ήταν έξω από το αυτοκίνητο", δήλωσε αρχικά.

"Απ’ ότι μου είπε ο άνδρας μου ζούσε ακόμη γιατί έκανε κάποιες κινήσεις με το αριστερό της πόδι. Προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν, να σηκώσουν το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά, είχε πιαστεί η μπλούζα της… Δεν μιλούσε καθόλου , έπεφταν πάνω της πέτρες, χώματα. Απ΄ότι είπε ο γείτονας την είδε πιο πριν καθώς προσπαθούσε να περάσει απέναντι στο πεζοδρόμιο για να πάει σπίτι της. Τη ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια, δεν του απάντησε. Προσπάθησε να περάσει απέναντι και κάτι την έριξε κάτω. Εγώ κάλεσα πυροσβεστική. Ήταν σοκαριστικό", ανέφερε η γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Γλυφάδας: "Είναι βαθιά η θλίψη και ο πόνος για την απώλεια αυτή"

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε και ο Δήμος Γλυφάδας, με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια:

"Χθες το βράδυ μια γυναίκα, μια μάνα ενός παιδιού, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στην Άνω Γλυφάδα, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Είναι βαθιά η θλίψη και ο πόνος για την απώλεια αυτή. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στους οικείους της. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές".

Διαβάστε Επίσης