X

Άνοιγμα σχολείων: Η τρυφερή ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως με τον γιο της [Εικόνα]

Η φωτογραφία της Νίκης Κεραμέως με το γιος της που ανήρτησε στο Twitter για το άνοιγμα των σχολείων

Γράφει: TheToc team

Ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία με τον γιό της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ευχήθηκε με το δικό της τρόπο καλή σχολική χρονιά με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

Όπως θα δείτε και εσείς, στην φωτογραφία που ανήρτησε η υπουργός Παιδείας, απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον γιο της τον οποίο συνόδευσε σήμερα μέχρι την πόρτα του Νηπιαγωγείου με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φορώντας και οι δυο μάσκες και έχοντας το hashtag #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς στο σχόλιο της ανάρτησης, η υπουργός Παιδείας έστειλε το δικό της μήνυμα για τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού.

"Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας", ανέφερε η Νίκη Κεραμέως. Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση της υπουργού Παιδείας.