Anydoctor.gr - Η νέα πλατφόρμα αλλάζει τα δεδομένα στην αναζήτηση ιατρών στο διαδίκτυο

Η AnyDoctor, είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής αναζήτησης ιατρών που τους τελευταίους δύο μήνες έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον ιατρικό χώρο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
γιατρός

Η AnyDoctor, είναι μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής αναζήτησης ιατρών που τους τελευταίους δύο μήνες έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον ιατρικό χώρο.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομα του με το ιατρικό marketing στην Ελλάδα. Ο κος Παπαδόπουλος, που την ίδια στιγμή είναι ιδρυτής της Forthright, ενός εξειδικευμένου digital agency στο ιατρικό marketing, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού κλάδου, κάνει το επόμενο βήμα με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων διαδικτυακών υπηρεσιών.

Μιλήσαμε μαζί του για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα και τις δυνατότητες που προσφέρει αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Anydoctor.gr - Η νέα πλατφόρμα αλλάζει τα δεδομένα στην αναζήτηση ιατρών στο διαδίκτυο

Τι είναι η AnyDoctor και για ποιο λόγο κάποιος να την χρησιμοποιήσει;

Η AnyDoctor είναι μια δυναμική πλατφόρμα που θα κάνει την αναζήτηση ιατρών μια εύκολη και απλή διαδικασία. Κάθε χρήστης θα έχει στη διάθεση του άμεσα, πλήρη στοιχεία των ιατρών που μπορεί να τον ενδιαφέρουν, όπως το βιογραφικό τους, τις εξειδικεύσεις τους αλλά και τις εντυπώσεις άλλων χρηστών. Θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να κλείσει ένα online ραντεβού με μόλις τρία ‘κλικ’. Η AnyDoctor είναι μια υπηρεσία που ‘συνδέει’ με αποτελεσματικό τρόπο τους χρήστες που επιθυμούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν ένα ιατρό για το θέμα που τους απασχολεί με τους καλύτερους ιατρούς σε κάθε ειδικότητα.

Ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο για την καλύτερη προβολή των ιατρών στον ψηφιακό κόσμο. Δίνει τη δυνατότητα στους ιατρούς να επιλέξουν το πλαίσιο της προβολής τους, όπως για παράδειγμα το να προβληθούν με βάση την περιοχή, την εξειδίκευσή τους, τις παθήσεις στις οποίες επιθυμούν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση.

Επίσης, καθώς η ενημέρωση αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο ως προς την αξία της υπηρεσίας, η πλατφόρμα θα δίνει την ευκαιρία στους ιατρούς να αρθρογραφήσουν και στους χρήστες να ενημερωθούν με μεγάλη λεπτομέρεια για τις τελευταίες εξελίξεις και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπίσουν θέματα που τους απασχολούν.

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της AnyDoctor;

Στρατηγικός συνεργάτης της AnyDoctor είναι η εταιρεία Forthright, που αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο ‘Digital Agency’ στο χώρο του Ιατρικού Marketing. H Forthright είναι μια εταιρεία με εμπειρία άνω των 5 ετών που έχει ‘οικοδομήσει’ περισσότερες από 300 συνεργασίες με ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία, φαρμακευτικές εταιρείες και φαρμακοβιομηχανίες ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με Συλλόγους Ασθενών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Αξιοποιούμε λοιπόν την εξειδίκευση και πολύ καλή γνώση του ιατρικού χώρου και δημιουργούμε μια στρατηγική συνεργασία που ενισχύει την αξιοπιστία της υπηρεσίας και επιτρέπει σε κάθε ιατρό που υπάγεται στο Δίκτυο των δύο Εταιρειών να καλύπτεται ολοκληρωμένα ως προς την αποτελεσματική προώθηση και προβολή του στον ψηφιακό κόσμο. Μέσω αυτής της σύμπραξης η AnyDoctor αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο στο οποίο συναντώνται οι ανάγκες ενημέρωσης, αναζήτησης και επιλογής ιατρού των χρηστών με τις ανάγκες παρουσίας και προβολής των ιατρών στον ψηφιακό κόσμο.

Είναι έτοιμη η Ελληνική αγορά για μια τέτοια υπηρεσία;

Το Ελληνικό κοινό αντιλαμβάνεται πλέον καλύτερα τα οφέλη της χρήσης της τεχνολογίας σε σχέση με το παρελθόν. Αν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που για παράδειγμα ακόμα αναζητούν ενημέρωση για ιατρικά θέματα ή τον ιατρό τους μέσα από τον συγγενικό και φιλικό τους κύκλο, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.

Σημαντικός αριθμός χρηστών αναζητά πλέον τον ιατρό του αλλά και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας στο Διαδίκτυο, και αυτό αποτελεί μια τάση που όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να ενισχύεται. Σε αυτό έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο και οι πρόσφατες εμπειρίες μας από την πανδημία αλλά και οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχει μια σαφής τάση για μεγαλύτερη αξιοποίηση των διαδικτυακών υπηρεσιών. Η AnyDoctor αποτελεί ένα απλό στη χρήση και αποτελεσματικό μέσο που απαντά σε αυτή τη νέα ανάγκη.

Η καινοτομία είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, να αναμένουμε και άλλες εξελίξεις;

Παρακολουθούμε στενά νέες τάσεις αλλά και τις εξελίξεις στην τεχνολογία ενώ την ίδια στιγμή αφουγκραζόμαστε ανάγκες από το σύνολο των συνεργατών και πελατών μας. Ο χώρος μας πλέον είναι ιδιαίτερα δυναμικός και δεν υπάρχει η πολυτέλεια του ‘εφησυχασμού’. Πάντα σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα. Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα προχωρήσαμε στην απόκτηση ενός studio παραγωγής στην Γλυφάδα με στόχο να δημιουργήσουμε το πρώτο διαδικτυακό ιατρικό κανάλι στην Ελλάδα. Θέλουμε να φέρουμε ακόμα πιο κοντά το ενδιαφερόμενο κοινό με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και να ενισχύουμε την ενημέρωση για τα θέματα που το απασχολούν.

Προχωράμε δυναμικά και με συνέπεια στην υλοποίηση του στόχου μας που είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου διαδικτυακών υπηρεσιών. Δημιουργούμε υπηρεσίες που προσφέρουν πραγματική αξία και βοηθούν με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο τους ενδιαφερομένους.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ 29 Μαϊ 2021 | 19:13

Αγωνία για 15χρονο από τη Χαλκίδα: Διακομίστηκε στην Αθήνα μετά από ανακοπή καρδιάς

Ώρες αγωνίας για τους γονείς και φίλους 15χρονου στη Χαλκίδα. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ 29 Μαϊ 2021 | 15:08

Θάνατος Μαραντόνα: Αναβλήθηκε η ανάκριση των επτά εμπλεκομένων

Η αρμόδια αρχή που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα αποφάσισε την αναβολή της σχετικής διαδικασίας.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ 28 Μαϊ 2021 | 11:01

Λαμία: Αφαίρεσαν δόντι που είχε σφηνωθεί σε πνεύμονα ασθενή μετά από διασωλήνωση

Οδοντική θήκη που είχε σφηνωθεί στο πνεύμονα ασθενή κατά την διασωλήνωση αφαιρέθηκε ενδοβρογχικά στο νοσοκομείο Λαμίας.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 20 Ιουν 2021 | 21:48

Πετράλωνα: Νεαρός ο ένας δράστης που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια - Την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες

Ο άφαντος δράστης περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου 25 ετών, που έμενε στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ" ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ 20 Ιουν 2021 | 20:41

Γλυκά Νερά: Οι 38 ημέρες που οι αστυνομικοί παγίδευαν τον Αναγνωστόπουλο - "Μήπως θες να μας πεις κάτι;"

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τις 38 ημέρες μέχρι την ομολογία του προσπάθησε να χτίσει το προφίλ του "καλού παιδιού".

ΕΛΛΑΔΑ 2021 20 Ιουν 2021 | 20:30

Γιάννα Αγγελοπούλου: Σικάτη με κόκκινο παραδοσιακό κοντογούνι στο Νότιο Πήλιο

Τις Μηλιές του Νότιου Πηλίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", με επικεφαλή την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ 20 Ιουν 2021 | 19:59

Γλυκά Νερά: Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι περιγράφουν το σκηνικό - Ο πιλότος με το εσώρουχο, δεμένος με σπάγκο

Το σκηνικό της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, περιγράφουν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ 20 Ιουν 2021 | 19:32

Γλυκά Νερά - Ρεσιτάλ κυνισμού του δολοφόνου: Αγκάλιαζα τη μητέρα της, γιατί... το είχα μετανιώσει

"Την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν", ανέφερε κυνικά ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ METEO ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ 20 Ιουν 2021 | 19:17

Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε τους 36 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή - Άστατος ο καιρός και τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα αναμένεται άστατος καιρός με βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 20 Ιουν 2021 | 18:50

Ξέσπασε η Ακρίτα κατά του βιαστή της καθαρίστριας στα Πετράλωνα: Ένα κάθαρμα, ένα απόβρασμα...

Την κράτησε φυλακισμένη όλη μέρα και της έκανε τα ανείπωτα, τονίζει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της για τον φερόμενο ως βιαστή της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 20 Ιουν 2021 | 18:46

Γλυκά Νερά: Γρίφος με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας - Κοινωνικός λειτουργός στις δύο οικογένειες

Ο κοινωνικός λειτουργός θα εξετάσει τις δύο οικογένειες προκειμένου να αποφασίσει ποιο είναι ασφαλέστερο για να μεγαλώσει το παιδί μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 20 Ιουν 2021 | 18:35

Γλυκά Νερά - Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που είδε πρώτος νεκρή την Καρολάιν: Στο σεντόνι υπήρχαν σταγόνες αίματος

Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος, αναφέρει στην κατάθεσή του ο διασώστης του ΕΚΑΒ που είδε νεκρή την Καρολάιν.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ 20 Ιουν 2021 | 17:58