X

Απαγωγή Μαρκέλλας- Γείτονας 33χρονης: "Είναι ανίκανη να δράσει μόνη της" - Ο ύποπτος με το τζιπ

"Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν", ανέφερε.

Γράφει: TheToc team

Νέα στοιχεία για τη ζωή της 33χρονης Ειρηνης Μούρθου, που κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Περίοικοι της 33χρονης, παρατηρούσαν συναναστροφές της με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες.

Ένας γείτονας της κατηγορούμενης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά "είναι ανίκανη να δράσει μόνη της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει μια δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν", ανέφερε ο γείτονας της γυναίκας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη ατήθηκε τη μεταγωγή της σε άλλη φυλακή της χώρας (τώρα βρίσκεται στη Θήβα), καθώς επικαλείται ότι μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κινδυνεύει η ζωή της. Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ανέφερε πως εάν αποδειχθεί ότι υπάρχει παιδική πορνογραφία πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, τότε θα παραιτηθεί από την υπόθεση.