Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα SMS στον αδελφό του και οι οδηγίες για τα λύτρα

Με βρισιές, απειλές και... σφυρίγματα επικοινωνούσαν με τον Μανώλη Λεμπιδάκη, τον αδερφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι απαγωγείς κατά τη διάρκεια της εξάμηνης ομηρείας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα SMS στον αδελφό του και οι οδηγίες για τα λύτρα

Με βρισιές, απειλές και... σφυρίγματα επικοινωνούσαν με τον Μανώλη Λεμπιδάκη, τον αδερφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι απαγωγείς κατά τη διάρκεια της εξάμηνης ομηρείας του στην Κρήτη, δίνοντάς του σαφείς οδηγίες ακόμη και για την παράδοση των λύτρων και την απελευθέρωση του επιχειρηματία. «Θέλω να μιλήσω με τον αδερφό μου για να βεβαιωθώ πως είναι καλά.», ήταν ορισμένα από τα πρώτα λόγια του στους απαγωγείς. “Από εσάς εξαρτάται αν θα τον πάρετε ζωντανό ή καθόλου.” του είχαν πει οι δράστες σε άλλο σημείο της διαπραγμάτευσης, ενώ σε μία από τις τελευταίες τους συνομιλίες τον απείλησαν πως “ο Μιχάλης δεν θα αντέξει”.

Όπως προκύπτει από την ογκωδέαστατη δικογραφία αλλά και τις μυστικές καταθέσεις του, τις οποίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο “Ε.Τ., ο Μανώλης Λεμπιδάκης ήταν ο άνθρωπος που βίωσε για έξι συνεχόμενους μήνες έναν προσωπικό Γολγοθά, καθώς ήταν ο βασικός διαπραγματευτής με τους απαγωγείς σε συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ. Για έξι μήνες επικοινωνούσε μαζί τους με μεγάλη προσοχή προκειμένου να καταφέρει να πετύχει κάποια συμφωνία με τους δράστες και να μην κινδυνέψει η ζωή του αδερφού του. Τα περισσότερα SMS των απαγωγέων ήταν ανορθόγραφα, κάποια απειλητικά και υβριστικά, ενώ σε άλλα χρησιμοποιούσαν το συνθηματικό.

Τα πρώτα μηνύματα με τους δράστες

Στην πρώτη του κατάθεση ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη αποκάλυψε στις αρχές πως είχε συμφωνήσει μαζί με τη σύζυγό του επιχειρηματία να είναι οι δύο βασικοί διαπραγματευτές σε περίπτωση που οι απαγωγείς επικοινωνούσαν μαζί τους.

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος αυτή την ώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ακόμη. Αν επικοινωνήσουν θα σας το πω», ανέφερε στις αρχές του Απριλίου στην κατάθεσή του στο πλαίσιο της μυστικής προανάκρισης που διενεργούταν εκείνο το διάστημα.

Στις 2 Απριλίου έλαβε το πρώτο μήνυμα των απαγωγέων. Σε αυτό περιέχονταν η επιβεβαίωση πως οι απαγωγείς έχουν τον επιχειρηματία, το ΑΦΜ και η ημερομηνία γέννησης της γυναίκας του. Παράλληλα ο απαγωγέας του έγραψε το συνθηματικό «ΑΒ» ξεκαθαρίζοντας πως «αλλιώς δεν είμαι εγώ». Στις 3 Απριλίου έλαβε μήνυμα από τους απαγωγείς οι οποίοι έθεταν ως λύτρα τα 100 εκατομμύρια ευρώ. «Θέλω να μιλήσω να ξέρω ότι είναι καλά, να σταθούμε στα πόδια μας, να τρέξουμε να μαζέψουμε τα λεφτά. Αυτό που μπορεί να γίνει θα γίνει, να είστε βέβαιοι, για να πάρουμε καλά τον Μιχάλη μας. Αλλά πρέπει να του μιλήσω για να πάρουμε όλοι δύναμη», έγραψε στους απαγωγείς μετά από συνεννόηση που είχε με την οικογένειά του αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Ο διάλογος με τον απαγωγέα

Στις 9 Απριλίου είχε μία στιχομυθία με έναν δράστη, ο οποίος του μίλησε με αλλοιωμένη φωνή, γεγονός που δεν τον διευκόλυνε να διακρίνει αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός. Σύμφωνα με την κατάθεση του Μανώλη Λεμπιδάκη, είχε τον εξής διάλογο:

Άγνωστος: «ΑΒ (σ.σ. συνθηματικό απαγωγέων με οικογένεια Λεμπιδάκη), κατάλαβες; Είστε έτοιμοι να κάνετε με τον άνθρωπό σας πάσχα;

Μανώλης Λεμπιδάκης: «Θέλω να μιλήσω με τον αδερφό μου για να βεβαιωθώ πως είναι καλά.»

Άγνωστος: «Ο άνθρωπός σας είναι καλά. Μη στεναχωριέσαι.»

Μανώλης Λεμπιδάκης: «Είναι καλά ο αδερφός μου; Απέδειξέ το. Ρώτα τον τι δώρο είχε πάρει εκείνος σε κάποιον συνεργάτη μας στη Γερμανία».

Άγνωστος: «Θα τα πούμε άλλη ώρα. Θα μιλήσουμε, εντάξει; Μη στεναχωριέσαι είναι καλά. Είσαι έτοιμος όμως; (σ.σ. εννοεί τα λύτρα που είχαν ζητήσει οι απαγωγείς).

Μανώλης Λεμπιδάκης. «Δεν είμαι έτοιμος»

Άγνωστος: «Εντάξει, τότε θα μιλήσουμε άλλη ώρα και θα μιλήσετε με τον άνθρωπό σας όταν είστε έτοιμοι, μην στεναχωριέσαι όλα είναι καλά».

Στις 11 Απριλίου έλαβε ακόμη ένα μήνυμα από τους απαγωγείς στο οποίο ενημερώθηκε για το πρώτο γράμμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς την αγαπημένη του οικογένεια. Στις 12 Απριλίου περιέγραψε τις αρχές τον τρόπο με τον οποίοι οι απαγωγείς του ζητούσαν τα λύτρα, ο οποίος ήταν διαφορετικός από τα πρώτα ήπια μηνύματα που είχαν ανταλλάξει: «ΑΒ, πότε είσται έτημη, στηλε μηνημα τωρα εδώ τιποτα άλλο» για να απαντήσει ο ίδιος πως «αυτά που ζητάτε δεν υπάρχουν έχουμε μαζέψει μετρητά». Ο δράστης απάντησε στον Μανώλη Λεμπιδάκη: «ΑΒ, όχι κόλπα».

Οι βρισιές και τα σφυρίγματα.

Στις αρχές του Ιουλίου ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη έλαβε ακόμη ένα μήνυμα, το οποίο αυτή τη φορά είχε απειλητικό ύφος. «ΑΒ, κ........α το δούλεμα θα είναι ης βάρος σου», ήταν το μήνυμα του δράστη με τον Μανώλη Λεμπιδάκη να απαντά: «Δεν σε δουλεύω, ειλικρινά προσπαθώ, δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο από τα πάντα για τη ζωή του αδερφού μου». Μετά από 20 μέρες έλαβε νέο μήνυμα στο οποίο τον προειδοποιούσαν πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεν είχε πολύ χρόνο ζωής. «Ο άνθρωπός σας δεν έχει πολύ ακόμη. Από εσάς εξαρτάται αν θα τον πάρετε ζωντανό ή καθόλου. 50 αδιαπραγμάτευτα. Όταν είσται έτημοι, ιδιοπιείστε», ήταν τότε το γραπτό μήνυμα των απαγωγέων. «Μας λες αυτά και συνείζεις να τον κρατάς; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι περιμένεις. Διακινδυνελύεις την ζωή του Μιχάλη μας για κάτι που είναι αδύνατο να βρεθεί. Άσε τον Μιχάλη μας να γυρίσει σπίτι καλά να του σώσεις τη ζωή και από εμάς δεν θα χάσεις», απάντησε τότε ο Μανώλης Λεμπιδάκης.

«ΑΒ, σου είπα για 50 εσύ τη έχεις κάνει;», ήταν η ερώτηση του δράστη στον αδερφό του κρητικού επιχειρηματία, ο οποίος του απάντησε: «Σου είπα τι έχω κάνει. Από εμάς δεν θα χάσεις, ότι είπαμε ισχύει. Τον αδελφό μου δεν τον αφήνω έτσι. Σου υπόσχομε ότι θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να βρω ακόμα αλλά το ποσό που ζητάς είναι αδύνατο να το βρω. Βοήθησέ με να βρεθεί μία λύση». Λίγοι ώρα αργότερα ο απαγωγέας του απάντησε «ΑΒ, στο πλαίσιο των προαναφερομένων σου δήνω άλλη μία ευκερία για μία ρελιστική αντηπρόταση. Λάβε υπόψη σου ότη τον αδερφό σου μπορώ να τον κρατάω άλλους τρεις μήνες με ανέλπηστο για σένα και την οικογένειά σου αποτέλεσμα», με τον Μανώλη Λεμπιδάκη να απαντά «Πίστεψέ με αυτό που μπορεί να γίνει ακόμη θα γίνει».

Σε άλλη συνομιλία με απαγωγέα του κρητικού επιχειρηματία ο αδερφός του κλήθηκε να συνεννοηθεί μέσω σφυριγμάτων.

Μανώλης Λεμπιδάκης: Παρακαλώ, παρακαλώ.

Απαγωγέας: Δύο σφυρίγματα.

Μανώλης Λεμπιδάκης: Να με ακούσεις σε παρακαλώ πολύ. Δεν ξέρουμε αν ο Μιχάλης ζει. Έχω στείλει ένα κωλομήνυμα έχω στείλει εδώ και δέκα μέρες που σου είναι τζάμπα να το απαντήσεις με sms. Δεν είναι πειστήριο δεν σε βάζει σε πρόβλημα. Στείλε ένα απλό sms.

Απαγωγέας: Ένα σφύριγμα

Μανώλης Λεμπιδάκης: Εσύ θα έδινες χρήματα χωρίς να ξέρεις ότι είναι καλά ο αδερφός σου;

Απαγωγέας: Δύο σφυρίγματα.

Μανώλης Λεμπιδάκης: Να καθόμαστε να μιλάμε για χρήματα. Εγώ κοντεύω να χάσω τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ογδόντα χρονών. Θέλω να ξέρω ότι ο αδερφός μου είναι καλά, να ξεκινήσουμε να μιλάμε.

Απαγωγέας: Δύο σφυρίγματα

Μανώλης Λεμπιδάκης: Θέλουμε να τελειώσουμε, ναι θέλουμε να τελειώσουμε, και εγώ και συ.

Οι οδηγίες για την παράδοση των λύτρων

Σε ακόμη μία κατάθεσή του στα τέλη του Αυγούστου στάθηκε και στο τελευταίο βίντεο που απεικονιζόταν ο επιχειρηματίας στα τέλη του Αυγούστου, στο οποίο περιέχονταν οι οδηγίες για την παράδοση λύτρων.

«Αγαπημένοι μου, είναι το δεύτερο και το τελευταίο βίντεο που σας στέλνω. Όπως μου είπαν δεν θα χρειαστεί άλλο. Είναι οι οδηγίες που μου έδωσαν να σας διαβάσω και θα πρέπει να εκτελεστούν με απόλυτη ακρίβεια για να τελειώσει το μαρτύριό μας και να γυρίσω κοντά σας. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να επιβάλλετε τη θέλησή σας για να σταματήσει κάθε μορφή αστυνομικής παρέμβασης. Να σταματήσουν οποιαδήποτε ενέργεια προσπαθήσουν να κάνουν, όπως παρακολούθηση, προσπάθειες εντοπισμού, συλλήψεις ή ενέργειες για την απελευθέρωσή μου», ανέφερε στο τελευταίο του βίντεο ο Μιχάλης Λεμπιδάκη.

«Το αυτοκίνητο Mercedes θα πρέπει να το παρκάρετε από τις τέσσερις έως τις επτά και μόνο τη μέρα Τετάρτη 30-8-2017 στο χώρο στάθμευσης προς την πλευρά του δρόμου μέσα στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στη δεξιά κατεύθυνση του δρόμου, πριν τη διακλάδωση του Φάδελα, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο. Σε περίπτωση που δεν είναι στο προκαθορισμένο σημείο θα σημαίνει για αυτούς ότι δεν αποδέχεστε τους όρους τους. (….) Αν επιλέξετε να γίνει η παράδοση των χρημάτων θα γίνει με τον εξής τρόπο. Ένα μικρό βαν σκούρο χρώμα θα ξεκινήσει με οδηγό τους πρότεινα και παρακαλώ τον κουμπάρο μου Μάνο να με βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», πρόσθεσε και συνέχισε: «Μου υποσχέθηκαν πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και πως θα επιστρέψει αφού πραγματικά γίνουν όλα όπως έχουν σχεδιαστή. Το όνομα που θα τον αποκαλέσουν κάποια στιγμή θα είναι ο Άκης για να καταλάβει ποιοι είναι οι αποδέκτες. Παρακάλεσα και δέχτηκαν αν θέλει να είναι οδηγός ο Γιώργος γιατί τον εμπιστευόμαστε και θα είναι καλό για την ασφάλεια της διαδρομής να είναι δύο άτομα. Δεν θα δεχτούν άτομο που δεν θα ξέρουν ποιος είναι και ότι δεν είναι κάποιος αστυνομικός».

Οι απαγωγείς μέσω του ίδιου του Μιχάλη Λεμπιδάκη ζήτησαν τα χρήματα να είναι σε δέκα μαύρα σακ βουαγιάζ, με το καθένα να έχει μέσα τρία εκατομμύρια ευρώ, σε δεσμίδες των πενήντα και των εκατό ευρώ, σε τυχαία σειρά. «Θα τις σφραγίσετε να μην ανοιχτούν στη μεταφορά. Το αυτοκίνητο της μεταφοράς θα ξεκινήσει στις 2-9-2017 ξημερώματα Κυριακής, ώρα 00:300, δηλαδή το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή από το 2ο χιλιόμετρο του Βορείου οδικού άξονα Αγίου Νικολάου Ηρακλείου από το Βενζινάδικο….που είναι το καφέ σνακ…. Δεν θα σταματήσει σε κανένα σημείο του δρόμου για οποιοδήποτε λόγο και θα αφήσει κάθε άλλο όχημα που μπορεί να ακολουθεί να το προσπεράσει και δεν θα πλησιάσει κανένα αυτοκίνητο που μπορεί να προπορεύεται», ανέφερε τότε στην οικογένειά του ο κρητικός επιχειρηματίας.

Ξεκαθάρισε ακόμη πως το συγκεκριμένο όχημα επρόκειτο να παρακολουθείται καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής από ανθρώπους της ομάδας των απαγωγέων, ενώ μέσα σε αυτό δεν θα επιτρεπόταν να υπάρχει κάποιο όπλο. «Πιστεύω αν είναι εφικτό να τα καταφέρετε να ολοκληρωθεί η απελευθέρωσή μου, να ξεχάσουμε τον εβιάλτη μας βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Σας αγαπώ.», ήταν τα τελευταία λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη στους οικείους του. Στη συγκεκριμένη κατάθεση ο Μανώλης Λεμπιδάκης θυμάται πως άκουσε τον βήχα ενός αγνώστους, το οποίο προφανώς βρισκόταν στον ίδιο χώρο, όπως επίσης και έναν θόρυβο ο οποίος ταίριαζε με αυτόν που προκαλείται από την αλλαγή της σελίδας του χαρτιού. Οι απαγωγείς μέσω επιστολής ζήτησαν από την οικογένεια του επιχειρηματία να κάνει την «μεγαλύτερη επένδυση ζωής που έχετε κάνει ποτέ, ίσως να είναι μία από τις πιο κερδοφόρες επενδύσεις με χαμηλότερο κόστος μέχρι τώρα και είναι επένδυση που δεν έχει κανένα ρίσκο, η μόνη που θα σας δώσει αντεκτίμητα οφέλη».

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης Λεμπιδάκης κατέθεσε στις αρχές πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο άγνωστος άνδρας του έδωσε οδηγίες και του είπε να μεταβεί στο χωριό Καταλαγάρι στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ. Στον προθάλαμο της τουαλέτας θα έβρισκε οδηγίες κάτω από κάδο σκουπιδιών. Ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη ενημέρωσε την αστυνομία και πήγε στο συγκεκριμένο σημείο

Ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη στις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε έλαβε μήνυμα απελπισίας από τους απαγωγείς, στο οποίο φαινόταν η έντασή τους για το εύρος των διαπραγματεύσεων. «Νομίζετε ότι ζητώντας 48 ώρες θα κάνουμε το λάθος που δεν κάναμε 6 μήνες. Καλούς συμβούλους έχετε. Αν θέλετε δοκιμάστε τους επόμενους 6 μήνες και όποιος αντέξει. Σίγουρα ο Μιχάλης δεν θα αντέξει. Δεν θα έχετε άλλα νέα αν δεν κλείσετε σήμερα», του έγραψε ένας απαγωγέας με τον αδερφό του επιχειρηματία να του απαντά: «Πρέπει να μου στείλεις τον κωδικό ώστε να ξέρω ότι μιλάω με τους σωστούς ανθρώπους». Λίγα λεπτά αργότερα ίδιο μήνυμα εστάλη τόσο στον πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη, όσο και στην σύζυγό του Κατερίνα.

Φωτό: Ευρωκίνηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 02 Δεκ 2020 | 10:32

Σοκ στο Ρέθυμνο: Πατέρας ασελγούσε στην 15χρονη κόρη του

Ο ίδιος ο πατέρας της ασελγούσε πάνω της. Θύμα μία 15χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο.

ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ 02 Δεκ 2020 | 09:10

Κρήτη: "Αυτοί με βίασαν": Επιμένει στις καταγγελίες της η 19χρονη φοιτήτρια

Η 19χρονη έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα διπλού βιασμού ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στην Χερσόνησο.

ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΤΡΑ 01 Δεκ 2020 | 15:12

Οργή Κρητικών για τραγούδι του Αντύπα: Λένε ότι οι στίχοι είναι από κλεμμένες μαντινάδες

Μαντινάδες είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Αντύπα, λένε οι Κρητικοί. Στο στόχαστρο ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ 01 Δεκ 2020 | 14:38

Τουρισμός: Εκατοντάδες ξενοδοχεία στο "σφυρί" στην Κρήτη - Πωλητήριο σε 272 επιχειρήσεις

Πωλητήρια σε τουλάχιστον 272 ξενοδοχεία της Κρήτης, λόγω και της κακής χρονιάς στον τουρισμό.

"ΒΡΟΧΗ" ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 30 Νοε 2020 | 16:14

Καρέ - καρέ το κορονοπάρτι στην Κρήτη - Έστησαν γλέντι δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο [Βίντεο]

Ο διοργανωτής του κορονοπάρτι θα κληθεί να πληρώσει 3.000 ευρώ ενώ του ασκήθηκε και δίωξη.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 30 Νοε 2020 | 12:46

Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης: Βρήκαν γυναίκα νεκρή μέσα στο νεκροταφείο

Ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε κοιμητήριο στην Κρήτη.

ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ 28 Νοε 2020 | 15:34

Κορονοϊός: Νεκρή 59χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα στην Κρήτη

Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Νοεμβρίου με πνευμονία.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ 28 Νοε 2020 | 13:17

Κορονοϊός: "Κόψτε τα τραπέζια και τις τσικουδιές σε σπίτια" - Έκκληση της διευθύντριας της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Χανίων

Τι είπε η διευθύντρια της ΜΕΘ Χανίων για τους κινδύνους που εγκυμονούν λόγω κορονοϊού οι μαζώξεις στα σπίτια.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ 27 Νοε 2020 | 11:32

Στην τελική ευθεία η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Σημειώνεται ότι η αρπαγή του Κρητικού επιχειρηματία έγινε το απόγευμα της 30ης Μαρτίου 2017 στο Ηράκλειο.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26 Νοε 2020 | 20:17

Κρήτη: 22χρονη έχασε το χέρι της από μηχανή του κιμά - Ακρωτηριάστηκε από την παλάμη

Η νεαρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Κρήτη ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της.

ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ 24 Νοε 2020 | 18:01

Κρήτη: Ισόβια στην 45χρονη που σκότωσε με ψαλίδι τον 56χρονο Γάλλο σύντροφό της

Ομόφωνα ένοχη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κρίθηκε η 45χρονη στην Κρήτη

ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΧΗΜΑ 24 Νοε 2020 | 11:52

Τραγωδία στον Άγιο Σύλλα Κρήτης: Νεκρός ο άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ένας 67χρονος στον Άγιο Σύλλα Κρήτης ανασύρθηκε νεκρός καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 24 Νοε 2020 | 09:51

Κορονοϊός: Το εντυπωσιακό γκράφιτι κοπέλας με μάσκα στα Χανιά [εικόνες[

Ένα γκράφιτι στα Χανιά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Η κοπέλα με τη μάσκα που απεικονίζεται.