Σε κλοιό διαδηλωτών το κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ - Ποιά μέσα μεταφοράς «τραβούν χειρόφρενο» - Απεργούν ΠΝΟ, γιατροί φαρμακοποιοί και εκπαιδευτικοί- Ανοιξε το μετρό στο Σύνταγμα

|
SHARE THIS
0
SHARES

Παρέλυσε σήμερα, λόγω της απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και του συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε στην ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην απεργία, συμμετέχει και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μαζί με πλήθος άλλων φορέων.

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κατέληξε στη Βουλή. Ολοκληρώθηκε και η πορεία του ΠΑΜΕ προς της πλατεία Κλαυθμώνος.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα και τα πλοία

«Χειρόφρενο» έχουν τραβήξει τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ενώ τα λεωφορεία πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι την λήξη της βάρδιας. Ωστόσο, μέτρο, τραμ και ηλεκτρικός λειτουργούν κανονικά λόγω της επιστράτευσης των εργαζομένων. Πάντως, το μετρό θα σταματά στη στάση «Δουκίσσης Πλακεντίας». Τα πλοία παραμένουν «δεμένα» στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Κλειστός και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα από τις 10:00, λόγω του συλλαλητηρίου. 

Απεργούν γιατροί και φαρμακοποιοί

Την ίδια στιγμή, τα φαρμακεία που ανήκουν στον ΦΣΑ αναμένεται να συμμετάσχουν στην απεργία. Το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Επίσης, στην απεργία συμμετέχει και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ καθώς η Π.Ο.Ε.Δ.Υ.Ν συμμετέχει στην απεργία. 

Απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές

Δάσκαλοι και καθηγητές απεργούν, καθώς τόσο η ΔΟΕ όσο και η ΟΛΜΕ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία της 9ης Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook