Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την κοινότητα Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία. Σήμερα Πέμπτη το πρωί, ένας 28χρονος, εντοπίστηκε νεκρός, στο κοιμητήριο του χωριού, σε απόσταση δέκα μέτρων από τον τάφο του πατέρα του.
Ο νεαρός, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα.
Ο 27χρονος έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, βγήκε και έκατσε δίπλα σε αυτό. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το μνήμα του πατέρα του.

Στο σημείο τον βρήκε μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και άμεσα ενημέρωσε τις αρχές.
Οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το patrisnews.com, αναφέρουν πως ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του. O πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών.
Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν τα συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία άρχισαν να τον αναζητούν αργά το βράδυ, αφού είχαν ανησυχήσει που δεν είχε επιστρέψει. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική έκβαση των γεγονότων.
Το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr