Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά σημειώθηκαν στην Αττική. Το ενδιαφέρον είναι ότι πλέον τα κυκλώματα επιστρατεύουν ανηλίκους για να κάνουν τη διακίνηση ώστε αν συλληφθούν να πέσουν "στα μαλακά". Δυο 17χρονοι που έκρυβαν ναρκωτικά κάτω από τα καπάκια φρεατίων της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια, έπεσαν στα χέρια των αρχών.
Είχαν τοποθετήσει 21 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη κάτω από τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ.
Είναι ενδεικτικό ότι πολλά απο τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια είναι λασκαρισμένα και ανοίγουν εύκολα καθώς χρησιμοποιούνται σαν κρυψώνες ναρκωτικών, όπως λένε κάτοικοι.
Η κάμερα του Star κατέγραψε την πιο "σκληρή" πιάτσα ναρκωτικών κάτω από την Ομόνοια και γύρω από το κτίριο του ΟΣΕ στην Καρόλου.
Υπάρχουν μέχρι και αυτοσχέδιοι καταυλισμοί τοξικομανών.
Στις γειτονιές που μαστίζονται από τα ναρκωτικά, οι κάτοικοι έχουν βάλει στις εισόδους των πολυκατοικιών μεταλλικές σιδεριές προκειμένου να προστατευτούν από την εγκληματικότητα. Αυτό βέβαια δεν έχει εμποδίσει κάποιους να λυγίσουν μέχρι και τα σίδερα.