Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, με ένα φωτιστικό να πέφτει στο κεφάλι καθηγήτριας και να την τραυματίζει.
Σύμφωνα με το iRafina, η άτυχη καθηγήτρια διέσχιζε τον διάδρομο του σχολείου όταν το φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κεφάλι της.
Αποτέλεσμα ήταν η καθηγήτρια να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά όμως ήταν σε κατάσταση σοκ.
Μάλιστα για το περιστατικό ενημερώθηκαν μαθητές και γονείς καθώς η τάξη στην οποία θα έκανε μάθημα σχόλασε μία ώρα νωρίτερα και θα έπρεπε τα παιδιά να αποχωρήσουν από το σχολείο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμος καθώς είναι υπεύθυνος για την συντήρηση των σχολικών μονάδων και ζητήθηκε να βρεθεί συνεργείο στο Γυμνάσιο Λύκειο Ραφήνας ώστε να ελεγχθούν όλα τα φωτιστικά.