Απίστευτο: Νοίκιαζαν ...θέσεις ελεύθερου κάμπινγκ στη Γαύδο μέσω airbnb

Τι άλλο θα σκεφτούν ορισμένοι "επιχειρηματίες" στην Ελλάδα. Γυναίκα στη Γαύδο επιχείρησε να νοικιάσει επτά σκηνές μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

apisteuto-noikiazan-theseis-eleutherou-kampingk-sti-gaudo-mesw-airbnb
SHARE THIS
0
SHARES

Τι άλλο θα σκεφτούν ορισμένοι "επιχειρηματίες" στην Ελλάδα. Γυναίκα στη Γαύδο επιχείρησε να νοικιάσει επτά σκηνές μέσω της πλατφόρμας Airbnb. 

Η συγκεκριμένη κυρία μάλιστα είχε την.. πρωτοποριακή ιδέα να χαρακτηρίσει τις σκηνές lux, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε όταν οι υπάλληλοι του δήμου αντελήφθησαν τα σχέδια της και της ζήτησαν να κατεβάσει την αγγελία.

Οι σκηνές είχαν στηθεί από τις αρχές Απριλίου σε «καβάτζες» του νησιού, σε σημεία με καλή σκίαση και τις νοίκιασε σε πλατφόρμες τύπου Airbnb.

Το όλο σκηνικό περιέγραψε στην Καθημερινή η δήμαρχος του νησιού Γκέλυ Καλλινίκου.

«Το πληροφορηθήκαμε από άλλους παραθεριστές και της ζητήσαμε να «κατεβάσει» την αγγελία. Το έκανε και μετά ανέβασε την αγγελία σε άλλη πλατφόρμα. Το αντιληφθήκαμε και αυτό και της ζητήσαμε να τελειώνει οριστικά με αυτή την υπόθεση» συνεχίζει η δήμαρχος Γαύδου.

Πάντως, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, η κ. Καλλίνικου, έκανε λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που μετά τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής αλλά και συνέλευσης παραθεριστών έλαβε τέλος.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και στρεβλών ερμηνειών του πολύ σωστού κειμένου που κυκλοφόρησε: ο Δήμος Γαύδου με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει αναγνωρίσει την ελεύθερη κατασκήνωση ως δικαίωμα όλων και έχει αναρτημένες οδηγίες συμπεριφοράς στην ελεύθερη κατασκήνωση γι αυτούς που για πρώτη φορά το τολμούν, όπως και έχει χαρακτηρίσει τις παραλίες γυμνιστών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο χάρτη που διανέμεται δωρεάν στο νησί.

Ένα μεμονωμένα περιστατικό που παρουσιάστηκε από επιχειρηματία Χανίων μετά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής αλλά και συνέλευσης παραθεριστών έλαβε τέλος. Τα δέντρα άρχισαν να είναι ελεύθερα και πάλι για όποιον θέλει να φιλοξενηθεί. Εμπορικές δραστηριότητες στις καβάτζες δεν επιτρέπονται».

 

Φωτό: agonas kritis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook