Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν ένας πεζός εντοπίστηκε να κινείται μέσα στον αυτοκινητόδρομο, λίγη ώρα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.
Τη στιγμή που οι Αρχές βρίσκονταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διακομιδή τριών τραυματιών από τη σύγκρουση δύο οχημάτων, η κάμερα του STAR κατέγραψε εικόνες που προκάλεσαν έντονη ανησυχία. Σε πολύ μικρή απόσταση από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, ένας άνδρας φαίνεται να περπατά ανεξέλεγκτα μέσα στην εθνική οδό, διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα ανάμεσα στα διερχόμενα οχήματα και μάλιστα με περίεργο βηματισμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πεζός φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ και κινούνταν εντός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, από το ύψος της εισόδου της Κηφισιάς έως και τον κόμβο της Βαρυμπόμπης. Με τη συμπεριφορά του έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και την ασφάλεια των οδηγών, χωρίς – ευτυχώς – να προκληθεί νέο ατύχημα.
Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του στον αυτοκινητόδρομο, όχημα τύπου βαν της Νέας Οδού τον ακολουθούσε διακριτικά, λειτουργώντας ως "προστατευτική ασπίδα", ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Απίστευτο περιστατικό στη Βαρυμπόμπη: Μεθυσμένος παραπατούσε στη... ΛΕΑ της εθνικής οδού [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/e4/e42162cc31904ef399d552d9ab26703f.jpg?anchor=topcenter)