X

Απίθανη ταλαιπωρία για επιβάτες αμαξοστοιχίας στη Λαμία- Πρώτα συγκρούστηκε με αγελάδα, μετά από λίγο εκτροχιάστηκε

Το τρένο συγκρούστηκε αρχικά με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε και όταν συνέχισε το ταξίδι του εκτροχιάστηκε, καθώς "είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή".

Γράφει: TheToc team

Διπλή ταλαιπωρία για τους περίπου 200 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1521, που έφυγε από το Λιανοκλάδι λίγο πριν τις 07:00 για την Αθήνα. Μισή ώρα μετά την αναχώρησή της από το Λιανοκλάδι, στον παλιό σταθμό του Ελευθεροχωρίου, συγκρούστηκε με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν τεχνικοί του ΟΣΕ και μετά από έλεγχο το τρένο συνέχισε το ταξίδι του.

Όμως, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, λίγο πριν μπει στον σταθμό της Τιθορέας, έφυγε από τα κλειδιά και εκτροχιάστηκε καθώς -όπως σημειώνουν οι επιβάτες- "είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή με συνέπεια το τρένο να βρεθεί έξω από τις ράγες".

Το πρωί της Δευτέρας, οι επιβάτες παρέμεναν στον σταθμό της Τιθορέας και περίμεναν να φτάσει το "Λευκό Βέλος" προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ