X

Από θαύμα σώθηκε 6χρονη στη Λέσβο - Την έσπρωξε 9χρονος και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ένα θλιβερό περιστατικό, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για μία 6χρονη, σημειώθηκε στη δυτική Λέσβο το απόγευμα του Σαββάτου.

Γράφει: TheToc team

Ένα θλιβερό περιστατικό, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για μία 6χρονη, σημειώθηκε στη δυτική Λέσβο το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ένας 9χρονος έσπρωξε μια 6χρονη μέσα στον χώρο του κατηχητικού. Όταν η μικρή επέστρεψε στο σπίτι, παραπονιόταν ότι πονούσε το χέρι της και όταν επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας της περιοχής η 6χρονη ένιωθε ζαλάδες.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης σε ημιλιπόθυμη κατάσταση για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εν τέλει το κοριτσάκι υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο γιατί εντοπίστηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι γιατροί, εάν η 6χρονη βρισκόταν σε άλλο μικρότερο νησί, θα είχε φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης