Από τη Νέα Υόρκη στη Νάξο ένα δαχτυλίδι δρόμος

Θυμίζει χολυγουντιανό σενάριο. Δαχτυλίδι «ξαναβρήκε» τον Νεοϋορκέζο ιδιοκτήτη του μετά από 40 χρόνια ...μοναξιάς στη Νάξο.

apo-ti-nea-uorki-sti-nakso-ena-daxtulidi-dromos
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη ξαναπήρε στα χέρια του έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια το δαχτυλίδι που του είχε χαρίσει ως ένδειξη αγάπης η συζυγός του στα εφηβικά τους χρόνια, σε σχολική εκδήλωση.

Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια το δαχτυλίδι; Στη Νάξο. Παραμένει όμως μυστήριο πώς έφτασε ως εκεί όταν χάθηκε μαζί με την τσάντα της νύφης από την δεξίωση του γάμου τους.

"Δε μου χωράει πια" είπε ο Σταν Οστάπιακ, συνταξιούχος πλέον αστυνομικός." Αλλά η γυναίκα μου θα το φορέσει ξανά στην αλυσίδα του λαιμού της".

Η σύζυγος του 69χρονου αστυνομικού έχασε την τσάντα  με το κόσμημα το 1972 την μέρα του γάμου τους. Τέσσερις δεκαετίες μετά ένας νεαρός Ναξιώτης ψάχνοντας τα πράγματα του πατέρα του βρήκε τυχαία ένα δαχτυλίδι με το όνομα του σχολείου χαραγμένο στο εσωτερικό του.

Επειτα από έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκε τον ιδιοκτήτη, ήρθε σε επαφή μαζί του και του έστειλε με το ταχυδρομείο το δαχτυλίδι και μάλιστα καλογυαλισμένο σαν καινούριο.

"Ελπίζω αυτό το δαχτυλίδι να σας φέρει ευχαρίστηση και ευτυχία και ίσως και κάποιες παλλιές αναμνήσεις",  έγραψε  ο αποστολέας Βασίλης Πολυκρήτης στην ευχετήρια κάρτα που έστειλε στο ζευγάρι.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook