X

Αποπλάνηση 13χρονου: Δεν απολογείται την Δευτέρα η 35χρονη φιλόλογος - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της καθηγήτριας διαψεύδει πως η εντολέας του θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Γράφει: TheToc team

Για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει από τα ΜΜΕ κάνει λόγο ο δικηγόρος της 35χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Την ίδια στιγμή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κατηγορουμένης διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί τη Δευτέρα όπως γράφτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόστολου Κόντου, "μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση".

Στην συνέχεια αναφέρει πως "κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου".

Σημειώνει επίσης ο δικηγόρος της 35χρονης ότι "από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά".

Υπενθυμίζεται πως η καθηγήτρια είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές με τον μαθητή, όταν η μητέρα του αγοριού κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε και πήγε στην 35χρονη για να της ζητήσει να σταματήσει να έχει επαφές μαζί του.

"Είμαι ερωτευμένη μαζί του", απάντησε αφοπλιστικά η φιλόλογος και δασκάλα χορού, στην μητέρα του αγοριού.

Ποιες ποινές αντιμετωπίζει η 35χρονη

Η φιλόλογος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή που χειρίστηκε και την υπόθεση του προπονητή ιστιοπλοΐας, που κατηγορείται ότι βίασε μια 11χρονη αθλήτρια.

Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορείται η καθηγήτρια τιμωρούνται με βαριές ποινές με βάση τον νέο ποινικό κώδικα.

-Για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου προβλέπεται ποινή κάθειρξης ως 10 έτη.

-Το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια όσον αφορά ανήλικο προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ