
Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε, το βράδυ της Παρασκευής τον Απόστολο Λύτρα σε νυχτερινή έξοδο, μαζί με τη νέα σχέση του.
Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, με την οποία βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζε, έχοντας στο πλευρό του, τη νέα σύντροφό του.
Σύμφωνα με τον Alpha, που μετέδωσε τα πλάνα, ο δικηγόρος πήγε στο Athens Stage στη Λιοσίων, όπου τραγουδά η Εβίτα Σετέρη και ο Στάθης Ξένος.
Ο Απόστολος Λύτρας καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια, με το βίντεο να τον δείχνει τη στιγμή που πέταγε το ένα πανέρι με λουλούδια μετά το άλλο στην τραγουδίστρια.
Δείτε το βίντεο:
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega και την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" είχε μιλήσει για τη νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι τα παιδιά του γνωρίζουν τη τωρινή σύντροφό του.
"Τη νέα μου σύντροφο την γνώριζα πολλά χρονιά, με στηρίζει. Είναι μια εξαιρετική γυναίκα και την γνωρίζουν τα παιδιά μου. Τα λόγια των παιδιών που μου έδωσαν δύναμη είναι ότι: "μπαμπά είσαι πολύ δυνατός και μην φοβάσαι τίποτα. Όλα θα πάνε καλά" είχε πει χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr