Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης ο ιερέας του Αγίου Δημητρίου στην Πουλακίδα Αργολίδας, π. Ευάγγελος Μαστορίκος. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό κληρικό στην τοπική κοινωνία, ο οποίος υπηρετεί στην περιοχή επί σειρά ετών.
Τον Αύγουστο του 2026, ο πατήρ Ευάγγελος απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Συγκεκριμένα, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μπροστά στα μάτια των πιστών.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική (ΜΕΘ) του Ιπποκρατείου, προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία και τις απαραίτητες εξετάσεις.
Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε άμεσα.
Χθες το μεσημέρι μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου , όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών στα επείγοντα του νοσοκομείου δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
