X

Άρης Μουγκοπέτρος: Οταν ο φίλος που του έδωσε την κροτίδα του φιλούσε τα χέρια, σε εμφάνισή του σε πανηγύρι [βίντεο]

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο άνδρας που φέρεται να έδωσε την κροτίδα στον Αρη Μουγκοπέτρο, να του φιλάει τα χέρια.

Γράφει: TheToc team

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο άνδρας που φέρεται να έδωσε την κροτίδα στον Αρη Μουγκοπέτρο, να του φιλάει τα χέρια.

Στο αποκλειστικό βίντεο του ΑΝΤ1 φαίνονται οι δύο άνδρες να κάθονται δίπλα δίπλα σε πανηγύρι όπου έπαιζε κλαρίνο ο Αρης Μουγκοπέτρος όταν σε κάποια στιγμή, ο φίλος του μουσικού του φιλάει τα χέρια. Πρόκειται για ένα βίντεο που έρχεται στο φως δέκα ημέρες μετά το γλέντι, στο οποίο έσκασε τα χέρια του Αρη Μουγκοπέτρου η κροτίδα.

"Ο Γιάννης τον έχει ως ίνδαλμα του τον Αρη"

Οπως έγινε γνωστό ο Αρης Μουγκοπέτρος αναμένεται να μηνύσει τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα, στην οποία οφείλεται ο ακρωτηριασμός του.

Ο Αθανάσιος Καβουρινός, δικηγόρος του φίλου του Άρη Μουγκοπέτρου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο περιστατικό αλλά και στις κατηγορίες σε βάρος του εντολέα του. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου έχασε τα δύο του δάχτυλα, ενώ έχει προβλήματα και στην όραση.

Ο δικηγόρος, αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Άρη Μουγκοπέτρο, ανέφερε πως "από την αρχή ο εντολέας του δεν θέλει να είναι κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του, θολωμένο το πρόσωπό του. Ζούμε σε μία κοινωνία ανθρωποφαγίας και καμιά φορά έχουμε την εντύπωση ότι έχουμε απέναντί μας τον δολοφόνο ή τον κακοποιό. Ο Γιάννης ο Αλεξόπουλος, γιατί αυτός είναι ο εντολέας μου, είναι ένα απλό παιδί της επαρχίας, δεν έχει διωχθεί για το παραμικρό, ουδέποτε…".

Επίσης ανέφερε ότι ο πελάτης του χαίρει της εκτίμησης του περίγυρού του και είχε και έχει ως ίνδαλμα τον Άρη Μουγκοπέτρο.

"Δεν έχουμε κληθεί να καταθέσουμε για κάποιο φερόμενο αδίκημα. Αυτό εκφεύγει όχι μόνο της νομικής λογικής, αλλά και της ανθρώπινης λογικής. Στον Χριστό και στην Παναγία που πιστεύουμε να προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να στοιχειοθετήσει κατηγορητήριο ότι ο Γιάννης Αλεξόπουλος, πήγε δημοσίως και στο ένα μέτρο που χόρευε από τον φίλο του τον Άρη Μουγκοπέτρο, είτε να τον δολοφονήσει είτε να του προκαλέσει βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως", ανέφερε ο δικηγόρος.

Διαβάστε Επίσης

Όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή, ο εντολέας του μαζί με συγγενείς και φίλους κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης, και στην διαδρομή μίλησε με θείο του Άρη Μουγκοπέτρου τον απέτρεψε από το να πάει για να μην προκληθεί αναστάτωση.

Ο δικηγόρος επεσήμανε ότι ο εντολέας του πήγε να καταθέσει αυτοβούλως και σχετικά με το εάν γνώριζε ότι ήταν κροτίδα, δηλώνει κατηγορηματικά, δεν γνώριζε ότι αυτό ήταν κροτίδα. Σύμφωνα με τον φίλο του Άρη Μουγκοπέτρου, ο Γιάννης βρήκε την κροτίδα, του την έδειξε και ο ίδιος του τη ζήτησε, την έβαλε στην τσέπη του και την άναψε 2-3 λεπτά αργότερα.