X

Αρκάς: Νέο καυστικό σκίτσο για τα κινητά που... χωρίζουν ανθρώπους

Με ένα ακόμη αιχμηρό σκίτσο ο Αρκάς σχολιάζει τις συνέπειες της τεχνολογίας στις σχέσεις των ανθρώπων και την κοινωνία.

Γράφει: TheToc team

Η καθιερωμένη "καλημέρα" του Αρκά αφορά και σήμερα (26/8) τη σχέση της τεχνολογίας με την ανθρώπινη επικοινωνία, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις, όπως συχνά-πυκνά κάνει το τελευταίο διάστημα.

Στο νέο σκίτσο του Αρκά, ένα ζευγάρι κάθεται αντικριστά σε ένα τραπέζι. Παρότι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και απέναντι ο ένας από τον άλλον, η επικοινωνία μεταξύ τους μοιάζει ανύπαρκτη. Και οι δύο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα κινητά τους τηλέφωνα, απορροφημένοι από τις οθόνες.

Το σκίτσο συνοδεύεται από τη χαρακτηριστική λεζάντα: "Τα κινητά ένωσαν ανθρώπους που βρίσκονται στις δύο άκρες της Γης και χώρισαν ανθρώπους που κάθονται στις δύο άκρες του τραπεζιού".

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Διαβάστε Επίσης