Αρναούτογλου στο Facebook: Έρχονται καταιγίδες όλη την εβδομάδα (χάρτες)

Βροχές και καταιγίδες, σφοδρές κάποιες εξ' αυτών, αναμένονται σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου όλη την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο Δευτέρα.

arnaoutoglou-sto-facebook-erxontai-kataigides-oli-tin-ebdomada-xartes
SHARE THIS
0
SHARES

Βροχές και καταιγίδες, σφοδρές κάποιες εξ' αυτών, αναμένονται σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου όλη την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο Δευτέρα. Το νέο κύμα κακοκαιρίας πιθανά θα κρατήσει, κατά διαστήματα, έως και τις 25-26 Νοέμβρη.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες αυτή την εβδομάδα (αλλά πιθανώς κατά διαστήματα έως και τις 25-26 Νοέμβρη) εκτός από τα δυτικά και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας!».

«Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού: Ακριβοθώρητος δείχνει να γίνεται ο ήλιος σε αρκετές περιοχές της χώρας αυτή την εβδομάδα καθώς σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά συχνών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που εκτός από τα δυτικά λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας!«, συνεχίζει ο Σ. Αρναούτογλου.

 

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Αρναούτογλου στο Facebook,ο ήλιος θα είναι... ακριβοθώρητος σε αρκετές περιοχές της χώρας αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, γράφει ο κ. Αρναούτογλου, οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά συχνών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων. Εκτός από τα δυτικά, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα κατά τόπους.

 

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook