Follow us

Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη σπείρα ναρκωτικών ο Θέμης Αδαμαντίδης: "Τώρα θα δουν αγωγές, κάνουν το παν να βγάλουν λεφτά"

"Tους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου" αναφέρει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
θεμης αδαμαντιδης

Την οποιαδήποτε εμπλοκή του ως "πελάτης” στη σπείρα ναρκωτικών που διοχέτευε κοκαΐνη την Αθήνα, αρνείται ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ένταλμα εις βάρος του και ότι θα προβεί σε αγωγές, για όποιον εμπλέκει το όνομά του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Άννα Σταματιάδου ο Θέμης Αδαμαντίδης, ανέφερε ότι "είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό”.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρει δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση: "Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά”.

Κατέληξε, φανερά ενοχλημένος, λέγοντας: "Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτήν την αιτία”.

θεμης αδαμαντιδης

Το "ψωμάκι", τα "ρεφρέν" και οι "στίχοι" - Οι κωδικοί της διακίνησης

Το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη ενεπλάκη στην υπόθεση, αφού οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον έναν από τους τέσσερις συλληφθέντες να είναι κουμπάρος του τραγουδιστή. Μάλιστα ο τραγουδιστής φέρεται να ήταν πελάτης του κυκλώματος, που έκανε και delivery τα ναρκωτικά στα σπίτια των πελατών.

Οι παραγγελίες γίνονταν με κωδικές ονομασίες όπως "στίχοι" και "ρεφρέν", "λεπτά" και "ψωμάκι".

Διαβάστε Επίσης

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, ο τραγουδιστής έχει τον αριθμό "8".

Στις συνομιλίες, σύμφωνα με τo TLive στον Alpha, που επικαλείται δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, αναφέρονται τα εξής:

Αρχηγός: έλα.

Τραγουδιστής: πότε θα έρθεις;

Αρχηγός: σε μισή ώρα περίπου θα είμαι σπίτι σου.

Τραγουδιστής: άντε μπράβο ναι είναι, δεν είναι ο ίδιος ακριβώς, είναι άλλος ο "φίλος" μας ε;

Αρχηγός: αυτό το τελευταίο. Δε σου άρεσε;

Τραγουδιστής: Ωωω καλά θα τα πούμε έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Περίμενε ρε έχω και το τελευταίο ακούς;

Τραγουδιστής: Ναι ναι το προτελευταίο θέλω.

Αρχηγός: Και το προηγούμενο.

Τραγουδιστής: Έλα, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Όταν ήρθα στο σπίτι δε μου είπες, ο τελευταίος "στίχος".

Τραγουδιστής: Ε ναι εντάξει δεν θα σου πω σου λέω θα σου πω.

Αρχηγός: Έχω δύο στίχους (κωδική ονομασία για τα γραμμάρια κοκαΐνης).

Τραγουδιστής: (ακατάληπτο), γεια, γεια.

Αρχηγός: Και τι άλλο να κάνω (γέλια).

Τραγουδιστής: Άλλαξε το "ρεφρέν" έλα γεια.

Αρχηγός: Γεια

θεμης αδαμαντιδης

Σε άλλο σημείο φαίνεται να μιλούν για κοκαΐνη που ήδη είχε πάρει ο τραγουδιστής και αναφέρουν αν το "προϊόν" ήταν καλής ποιότητας.

Αρχηγός: Αυτό που σου έδωσα δεν ήταν σε καλή κατάσταση;

Τραγουδιστής: Ε;

Αρχηγός: Μ’ αυτό που σου 'δωσα

Τραγουδιστής: Όχι όχι μ’ αυτήν.

Διαβάστε Επίσης

Άλλο σημείο του διαβιβαστικού καταγράφει μια συνομιλία στην οποία φαίνεται πως η ποσότητα κοκαΐνης που έχει πάνω του ο αρχηγός του κυκλώματος δεν επαρκούσε στον τραγουδιστή.

Αρχηγός: Έχω συνεννοηθεί με τον Ηλία.

Τραγουδιστής: Με τον Ηλία;

Αρχηγός: Έχω συνεννοηθεί. Γύρισα να τακτοποιηθώ και γυρίζω.

Τραγουδιστής: Δηλαδή είσαι σπίτι ακόμα;

Αρχηγός: όχι παιδί μου. Ήρθα εγώ. Ήρθα αλλά δεν επαρκούσαν οι "στίχοι".

Τραγουδιστής: Α.

Αρχηγός: Και ξανά έφυγα και θα ξανάρθω.

Τραγουδιστής: Σε πόση ώρα;

Αρχηγός: Ε, μισή ώρα δεν θα κάνω;.

Σε άλλη συνομιλία ο τραγουδιστής φέρεται να λέει στον αρχηγό να συναντηθούν για να αγοράσει κοκαΐνη.

Τραγουδιστής: θα έρθεις μια βολτίτσα προς τα δω να σε δω λίγο;

Αρχηγός: ναι αν με χρειάζεσαι βεβαίως.

Τραγουδιστής: το χθεσινό και θέλω να μου φέρεις και ένα πακέτο τσιγάρα κι αν μπορείς φέρε και 2,2 από εκείνα τα μωβ.

Αρχηγός: Α! Και 1.000 εντάξει.

κουγιας αδαμαντιδης

Κούγιας: Η είδηση ψευδής και συκοφαντική

Ωστόσο την εμπλοκή του τραγουδιστή με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών διέψευσε κατηγορηματικά ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του.

Ο κ. Κούγιας κάνει λόγο για ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την εμπλοκή του Θέμη Αδαμαντίδη στο κύκλωμα.

Όπως αναφέρει δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος, όπως γράφτηκε, με τον φερόμενο ως αρχηγό της, τον οποίον, όπως λέει, δεν γνωρίζει καν.

Προσθέτει επίσης ότι στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής.

Τέλος σημειώνει ότι ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί και ότι έχει λάβει εντολή από τον εντολέα του να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που έκαναν αναπαραγωγή της είδησης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

"Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους".

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης και όχι ως κατηγορούμενος

Λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος του τραγουδιστή σε επικοινωνία με την εκπομπή T-live ανέφερε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης θα καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης και όχι ως κατηγορούμενος.

"Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία, γι’ αυτό άλλωστε και τον λόγο δεν συνελήφθη. Είναι στην υπόθεση αυτή ως μάρτυρας. Έχει κληθεί να δώσει αύριο μαρτυρική κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Δεν έχει καμία σχέση ως κατηγορούμενος, ούτε έχει σχέσεις με τους άλλους κατηγορούμενους.

Υπεκλάπησαν κάποια τηλεφωνήματα νομίμως στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων και έχει κληθεί ως μάρτυρας να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Ο κ. Αδαμαντίδης έχει καμιά 50αρια κουμπαριές λόγω της ακτινοβολίας του της καλλιτεχνικής, πολλοί από αυτούς οι οποίοι τον θαυμάζουν και πηγαίνουν στις εμφανίσεις του, του ζητούν να γίνουν κουμπάροι και πολλές φορές δέχεται να βαφτίσει παιδιά και να παντρέψει ζευγάρια", δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο T-live.

Διαβάστε Επίσης

Ο Αλέξης Κούγιας νωρίτερα προχώρησε σε γραπτή ανακοίνωση για τον Θέμη Αδαμαντίδη χαρακτηρίζοντας ψευδή την είδηση που τον θέλει να εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ 01 Φεβ 2023 | 12:07

Λέων για δίκη Πισπιρίγκου: Ο Δασκαλάκης είπε την αλήθεια - Θα συνεκτιμηθούν τα λεγόμενα του

Για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Η απάντηση στις καταγγελίες Κούγια.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ 01 Φεβ 2023 | 08:48

Κούγιας: Η μεγάλη αντίφαση του Δασκαλάκη - Πώς "κατέστρεψε" το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην Πισπιρίγκου

"Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος από το ακροατήριο θα βρεθεί κατηγορούμενος", είπε ο Αλέξης Κούγιας για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ 31 Ιαν 2023 | 17:47

Κούγιας για Δασκαλάκη: Είπε ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο - Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος

Γιατί χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη ο Αλέξης Κούγιας την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 30 Ιαν 2023 | 15:35

Ούτε να ακούσει δεν θέλει ο Κούγιας για επανασύνδεση με τη Βατίδου: Μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου...

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ να μην κάνουν ερωτήσεις στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, για την προσωπική του ζωή

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA 28 Ιαν 2023 | 11:28

Κούγιας για Νικολούλη: "Η εκπομπή ήταν καραστημένη - Θα πληρώσει πρόστιμο, δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας"

"Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο" αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ 28 Ιαν 2023 | 10:34

Η απάντηση Καρακούκη σε Κούγια: "Με συκοφαντεί βάναυσα - Η έρευνά μου έδειξε ασφυκτικό θάνατο σε Μαλένα και Ίριδα" [Βίντεο]

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης σπάει τη σιωπή του και απαντά σε όσα του καταλογίζει ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας - "Οι εκδορές σε Μαλένα και Ίριδα έγιναν όσο τα παιδιά βρίσκονταν στη ζωή"

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ 27 Ιαν 2023 | 19:45

Αλέξης Κούγιας: Ο Δασκαλάκης είναι μάρτυρας άνευ σημασίας στην υπόθεση της Πισπιρίγκου

Πρώτος μάρτυρας στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας θα είναι ο πατέρας του παιδιού και εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 27 Ιαν 2023 | 13:18

Ο Κούγιας αναλαμβάνει και την υπεράσπιση των ψαράδων που κατηγορούνται για τη δολοφονία Βαλυράκη

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης των δυο ψαράδων που έπειτα από παραπεμπτικό βούλεμα θα δικαστούν για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη.

"ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ" 27 Ιαν 2023 | 12:07

Κούγιας: Αριστες οι σχέσεις μας με τη Βατίδου - Οποιος εμπλέξει τα παιδιά μας θα δει θρίλερ

Συζήτηση προκάλεσαν τα όσα είπε η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ 27 Ιαν 2023 | 10:53

Η Πισπιρίγκου κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης - Μηνύσεις Κούγια σε Καρακούκη και Καλόγρηα

Αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες και των τριών παιδιών της, κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ 27 Ιαν 2023 | 09:23

Κούγιας για ψευτογιατρό: Θα δω τη δικογραφία και θα αποφασίσω αν θα τον αναλάβω - Δεν μου λείπουν τα λεφτά

Ο δικηγόρος επέμεινε στη δεινή – κατά τους ισχυρισμούς - οικονομική κατάσταση του καταγγελλόμενου ως ψευτογιατρού, αλλά και στο γεγονός πως πρόκειται για καρκινοπαθή.

"ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ" 27 Ιαν 2023 | 08:48

Επική δήλωση Βατίδου: Δεν συμπαθώ καθόλου τη νέα σύντροφο του Κούγια, όπως και τα παιδιά μου

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε Εύη Βατίδου, αναφορικά με τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 26 Ιαν 2023 | 20:53

Αλέξης Κούγιας: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του - Δικηγόρος, υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον καρκίνο, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο στήριγμά του, τη σύντροφό του με την οποία είναι καιρό μαζί.