
Άγριος καβγάς μεταξύ πέντε ατόμων με έναν 24χρονο τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου σε μπαρ στην Αρτέμιδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές. Για άγνωστο λόγο η ομάδα των πέντε ατόμων συνεπλάκη έξω από κλαμπ με τον 24χρονο να τραυματίζεται από αιχμηρό αντικείμενο και τους δράστες να επιβιβάζονται σε όχημα και να απομακρύνεται. Το θύμα όμως, αντί να καλέσει ασθενοφόρο, επιβιβάστηκε στο όχημα του και ξεκίνησε να τους καταδιώκει.
Στη συμβολή της Αρτέμιδος με την Σαλαμίνος όμως, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε ένα φαρμακείο! Άμεσα περίοικοι που άκουσαν την πρόσκρουση κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο να μεταφέρει τραυματισμένο τον 24χρονο σε νοσοκομείο.
Οι αρχές αναζητούν τους δράστες, ενώ αναζητούν πληροφορίες για τον συμβάν αλλά και τα αίτια του καβγά από τον 24χρονο τραυματία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr