Άρθρα με σεξουαλικό περιεχόμενο εμφανίστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα να γίνουν δέκτες δεκάδων σαρκαστικών σχολίων στα social media.
Τα κείμενα- σε ελεύθερη μετάφραση- αναφέρονται στην απιστία και στους "κερατάδες συζύγους" καθώς επίσης και στα μεγάλα στήθη και προκάλεσαν φυσικά εντύπωση... Μάλιστα ο Μάνος Βουλαρίνος έσπευσε να το σχολιάσει στο twitter, γράφοντας "Συνδικαλιστική Ενωση Μερακλήδων, ναί είναι εντελώς αληθινό και μπράβο τους."

Το επίσημο site του συνδικαλιστικού φορέα των δημοσίων υπαλλήλων, γέμισε στην πρώτη της σελίδα με λέξεις και εκφράσεις ερωτικού περιεχομένου, με την ΑΔΕΔΥ να βγάζει ανακοίνωση και να αναφέρει πως έγινε στόχος Κυβερνοεπίθεσης.
"Σήμερα, 4 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε πρόβλημα με τις δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά από κακόβουλη παρέμβαση (hacking) από αυτοματοποιημένο λογισμικό (bot). Το αρμόδιο τμήμα προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και άμεσα αφαιρέθηκαν οι κακόβουλες δημοσιεύσεις” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και συμπληρώνει: "Η ιστοσελίδα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δέχεται καθημερινά επιθέσεις από αυτόματα κακόβουλα λογισμικά και τις αντιμετωπίζει με επιτυχία.
Τον τελευταίο καιρό μαζί με την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας αυξήθηκαν και οι επιθέσεις και κάποια από αυτές κατάφερε να εισχωρήσει στο διαχειριστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας.
Τέτοιου είδους επιθέσεις στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το κοινό της ιστοσελίδας, που τη χρησιμοποιεί για να ενημερώνεται για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα. Δε θεωρούμε τυχαία τη συγκεκριμένη επίθεση, μόλις μία εβδομάδα πριν την επερχόμενη Πανελλαδική 24ωρη απεργία, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 του Νοέμβρη, και που θα έχει μαζική συμμετοχή.
Πέρα από τα παραπάνω, έχει ενημερωθεί το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες”.
Συνδικαλιστική Ενωση Μερακλήδων και τα σχόλια
Την ίδια ώρα στα social media το ΑΔΕΔΥ "τρένταρε” και πολλά ήταν τα περιπαιχτικά σχόλια για το συγκεκριμένο "ροζ” συμβάν…
Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:
Έχω μπει στην ΑΔΕΔΥ να πάρω οδηγίες για την δουλειά pic.twitter.com/X0kWPBJS6s
— Δημόσιος Υπάλληλος (@Tou_Dhmosiou) November 4, 2022
δεν είναι τρολιά 🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/fNgwZdgUIi
— Tryfon (@Nogate_T) November 4, 2022
Προσοχή μην το κάνετε viral και το κατεβάσουν.
— Ουίνστον Σμιθ 🇺🇦 (@Ouinston) November 4, 2022
Διακριτικά τα shares να δούμε τί άλλο θα ανεβάσει 😂😂😂 pic.twitter.com/2HniaauSq3
it get's better 😎😂😂😂 pic.twitter.com/LimmuYwGth
— imitr3los (@imitr3los) November 4, 2022
Μπράβο στην ΑΔΕΔΥ, δεν της το 'χα pic.twitter.com/V2cvs30mB1
— Travis Bickle (@tbickle1976) November 4, 2022
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr