Ασκήθηκε δίωξη στον φίλο της 22χρονης Λίνας που αυτοκτόνησε

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον φίλο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή η οποία αυτοκτόνησε από τη φοιτητική εστία που διέμενε όταν δημοσιοποιήθηκαν γυμνές της φωτογραφίες.

askithike-diwksi-ston-filo-tis-22xronis-linas-pou-autoktonise
SHARE THIS
0
SHARES

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον φίλο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή η οποία αυτοκτόνησε από τη φοιτητική εστία που διέμενε όταν δημοσιοποιήθηκαν γυμνές της φωτογραφίες χωρίς την έγκριση της.

Η νεαρή κοπέλα υπήρξε θύμα ενός πρωτοφανούς διαδικτυακού εκφοβισμού που «αναζητά» τους ηθικούς αυτουργούς.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο 20χρονος σήμερα, ερασιτέχνης φωτογράφος, ο οποίος τράβηξε δύο χρόνια πριν τις επίμαχες πόζες της 22χρονης φοιτήτριας, θα κληθεί σε απολογία.

Η Λίνα Κοεμτζή αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Πέρασε ένας χρόνος μέχρι να αποκαλυφθεί τι οδήγησε στην αυτοκτονία της. Ήταν οι γυμνές φωτογραφίες στα social media, ροζ βίντεο αλλά και εκβιασμοί.

 

«Ασκείται δίωξη σε έναν από τους εμπλεκόμενους για την ανάρτηση των προσωπικών δεδομένων και δη γυμνών φωτογραφιών και βίντεο της Γαλήνης χωρίς την συναίνεση της. Είναι ο πρώτος κατηγορούμενος που προκύπτει από όλη την υπόθεση, αναμένουμε και εμείς εξελίξεις» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

«Για ανωμοτί κατάθεση καλούνται άλλα τρία άτομα. Είναι εμπλεκόμενοι που διαπιστώθηκε ότι απειλούσαν τη Λίνα. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν κι άλλες κατηγορίες» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook