
Ουρές, αναμονή και παροξυσμός επικράτησε από το πρωί έξω από τα καταστήματα της H&M, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την πολυαναμενόμενη συλλογή του οίκου Balmain να είναι στη διάθεση του κοινού.
Οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από τα καταστήματα δεν είχαν προηγούμενο, αφού όλοι επιθυμούν να εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα από τα πολυτελή κομμάτια.
Με αυτή τη συνεργασία ο καθένας μπορεί να δώσει παριζιάνικο αέρα στο στυλ του, έχοντας την ευκαιρία να φορέσει ένα κομμάτι ενός πανάκριβου οίκου, που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Olivier Rousteing.

Δέρμα, βελούδο, γούνα, πούλιες, χρυσά κουμπιά, επωμίδες, περίπλοκα κεντήματα και δυναμικές γραμμές κυριαρχούν, χαρίζοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα στο ντύσιμο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr