Follow us

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Αλβανών που κατηγορούνται για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Αλβανών που κατηγορούνται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πρόκειται:

για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 2

και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 3

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 32χρονος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 4

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 5

Tα ευρήματα στο διαμέρισμα της Καλλιθέας:

Το πιστόλι με το οποίο δολοφόνησαν τον δικηγόρο.
Το πιστόλι με το οποίο δολοφόνησαν τον δικηγόρο.

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 7

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 8

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 9

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 10

Oι διάλογοι με τον ηθικό αυτούργό της δολοφονίας

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των εκτελεστών με τον έγκλειστο στις φυλακές «Κλόντι», ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Ο «Άρχοντας των φυλακών», ο επονομαζόμενος «Κλόντι», ένας από τους «ιδιοκτήτες» γραφείου ενοικιαζόμενων εκτελεστών και… επιχείρησης εκβιασμών, ακούγεται στο… βάθος μιας τηλεφωνικής συνομιλίας ενός έγκλειστου συνεργού του με τους δολοφόνους του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, να λέει: «Πω πω τον φουκαρά (Μιχάλη Ζαφειρόπουλο). Δεν έπρεπε να σκοτώσουν τον φουκαρά. Ρε τους βλάκες τους είπαμε να τον πυροβολήσουν στα πόδια και αυτοί τον σκότωσαν».

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 11

Ο 32χρονος «ψηλός», ο δολοφόνος του ποινικολόγου και ο 30χρονος άφαντος «κοντός» συνεργός του, είχαν από την αρχή προσχεδιάσει να τον πυροβολήσουν στα πόδια, όπως επίτασσε το «συμβόλαιο». Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία τους, όπως περιγράφεται από τον 32χρονο συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος άκουσε τον «κοντό» να λέει στον δολοφόνο:

«Ρίχτου μία στα πόδια για να πάει το μήνυμα». Το μήνυμα είχε δύο αποδέκτες. Τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς του εκφοβισμού προκειμένου να πειστούν ότι υλοποιήθηκε το «συμβόλαιο», και τον βασικό στόχο, τον έγκλειστο για το σκάνδαλο της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να υποκύψει στις εκβιαστικές τους απαιτήσεις, καθώς δεν αστειεύονταν…

Ο αρχηγός «Κλόντι», είχε βάλει τον Αρμπέρ Μπάκο και τον Shushari Glajdol ή Olti Dulce, οι οποίοι είχαν πυροβολήσει τον 65χρονο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο στις 3 Νοεμβρίου 2014, έξω από το σπίτι του την Πεντέλη, στο πλαίσιο άλλου «συμβολαίου θανάτου» για λογαριασμό του έγκλειστου για το σκάνδαλο της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αυτοί ισχυρίστηκαν ετεροχρονισμένα, να βρουν «εκτελεστές» συμβολαίου εκφοβισμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Μέσω μιας άγνωστης γυναίκας έδωσαν προκαταβολή 3.000 ευρώ στους δύο «πρόθυμους» και όταν προχωρούσαν τον εκφοβισμό θα λάμβαναν τα συνολικά 20.000 ευρώ της συμφωνίας.

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - εικόνα 12

Ο «Κλόντι», με επίφαση το ποσό των 100.000 ευρώ, που δεν δόθηκε για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, νομικού εκπροσώπου του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και βασικού κατηγόρου των εκπροσώπων των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, έβαλε… τόκους που ανέβασαν το ποσό στα 5.000.000 ευρώ, τα οποία ζητούσε από τον έγκλειστο για την υπόθεση του σκανδάλου, προκειμένου να ανακαλέσουν τις καταθέσεις του που τον κατονόμαζαν ως ηθικό αυτουργό του συμβολαίου θανάτου του δικηγόρου. Επειδή δεν είχαν πρόσβαση στην πτέρυγα που ήταν έγκλειστος ο «στόχος» προκειμένου να τον εκβιάσουν απευθείας, βρήκαν τον «αδύναμο κρίκο» που ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, συνήγορος του έγκλειστου για το σκάνδαλο, ο οποίος μάλιστα μια μέρα πριν τη δολοφονία του είχε δει τον πελάτη του στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι ο έγκλειστος για το σκάνδαλο επιβεβαίωσε σε κατάθεσή του στους αστυνομικούς τον εκβιασμό του και τις απειλές σε βάρος της ζωής του ίδιου και μελών της οικογένειάς του. Το δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο «Κλόντι» να θέλησε να εκμεταλλευτεί την χρονική συγκυρία για την άσκηση επιπλέον πίεσης.

Ο 32χρονος δολοφόνος ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για το μοιραίο απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, με τα στοιχεία «Μιχάλης Λαζαρίδης». Αυτός και ο συνεργός του ήθελαν να αναλάβει την υπεράσπιση συγγενούς τους που είχε συλληφθεί για ληστεία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν έδιναν περισσότερα στοιχεία. Ο 30χρονος πήγε δύο φορές στην… τουαλέτα, μία ακόμη βγήκε από το κτίριο δήθεν για να φέρει προκαταβολή με στόχο την κατόπτευση του χώρου. Όταν έβγαλαν τα πιστόλια, χώρισαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο από τον συνεργάτη του και πέρασαν στο «ζουμί» της επίσκεψής τους.

Για επιπλέον άσκηση πίεσης στον βασικό στόχο του εκβιασμού, με την απειλή των όπλων ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο το κλητήριο θέσπισμα που αφορούσε τον πελάτη του, προκειμένου να πάρουν από εκεί τις διευθύνσεις κατοικίας του ίδιου και συγγενών του, ως ένα ακόμη μήνυμα εκφοβισμού για να υποκύψει στον εκβιασμό. Αυτό το κλητήριο θέσπισμα, όπως και το όπλο του εγκλήματος, βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο, στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπου διέμεναν ο δολοφόνος και ο συνεργός του, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν επίσης, πολεμικό καλάσνικοφ , φυσίγγια, χειροβομβίδα, εκρηκτική ύλη, πυροκροτητής και δύο πλήρεις αστυνομικές στολές που οδηγούν τις έρευνες και σε άλλα «μονοπάτια».

Ο 32χρονος δολοφόνος που ομολόγησε την πράξη του αλλά επιφυλάχθηκε να μιλήσει για τους ηθικούς αυτουργούς, ήταν δραπέτης φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν δεν επέστρεψε από τακτική άδεια. Έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Για σωρεία ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έχει κατηγορηθεί ο 30χρονος «κοντός» συνεργός του, ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία. Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί είχαν μεταφερθεί την περασμένη Κυριακή στην Ασφάλεια Αττικής, αρνούμενοι φυσικά την συμμετοχή τους. Όπως διαπιστώνεται είχαν συχνές επικοινωνίες με τους δράστες, ωστόσο δεν έγινε έρευνα στα κελιά τους καθώς οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι λίγα 24ωρα πριν είχαν ξεφορτωθεί τα κινητά τους!

Οι «εκβιαστές-εκτελεστές» του Κορυδαλλού

Ο «Όλντι», ο συνεργός του μακελάρη του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο, είχε αποδεχθεί στον Ανακριτή, τη συμμετοχή του στη ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το πρωί της 3ης Νοεμβρίου 2014 στην Πεντέλη. Ο Shushari Glajdol 34 χρόνων από την Αλβανία, ή Olti Dulce όπως φαίνεται να ήταν ένα από τα πολλά ψευδώνυμα του, είχε επιφυλαχθεί να αποκαλύψει και τον άνθρωπο που του ανέθεσε την εκτέλεση του «συμβολαίου» σε βάρος του δικηγόρου, διαπραγματευόμενος ίσως την ευνοϊκότερη ποινική του μεταχείριση.

«Εγώ ήμουν αυτός που κρατούσα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Ο δεύτερος δράστης ήταν ο Αρμπέρ Μπάκο, που τον είχαν συλλάβει για πυροβολισμούς σε μπαρ στο Μικρολίμανο» είχε πει στον 27ο Τακτικό Ανακριτή ενώ αναφορικά με τον «εντολέα», προσέθεσε: «Δεν επιθυμώ αυτή τη στιγμή να σας πω τίποτα περισσότερο σχετικά με τον άνθρωπο που μας έβαλε να κάνουμε αυτή την ενέργεια. Θα το σκεφτώ όμως και, όταν είμαι έτοιμος να μιλήσω, αν θελήσω να το κάνω, θα σας ενημερώσω και θα έρθω ξανά να καταθέσω».

Γενετικό αποτύπωμα του 34χρονου εξάλλου είχε ανιχνευθεί σε αποτσίγαρο που περισυνελέγη από το σημείο της αιματηρής ενέδρας, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αντίστοιχο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μικρολίμανο. Είχε προηγηθεί και ακολουθήσει αυτής της ενέργειας η συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση σε μπαρ του Μεταξουργείου, στις 31 Οκτωβρίου 2014, η οποία εκδηλώθηκε επειδή ο ίδιος είχε… φάει ξύλο στο συγκεκριμένο κατάστημα κατά τη διάρκεια καυγά. Είχε πυροβολήσει με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 43χρονου θαμώνα, πατέρα δύο παιδιών και τον τραυματισμό μιας σερβιτόρας, ενώ είχε κάνει το ίδιο και στις 6 Νοεμβρίου σε καφενείο στον Αγ. Παντελεήμονα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Μετά το αιματοκύλισμα στο Μικρολίμανο, ο «Όλντι» είχε διαφύγει στην Αλβανία και περίπου ενάμιση χρόνο μετά, την 31η Αυγούστου, συνελήφθη στα σύνορα Σκοπίων-Βουλγαρίας στον συνοριακό σταθμό του παραθεριστικού κέντρου Gueshevo της Βουλγαρίας. Το διάστημα που ακολούθησε, εκδόθηκε στην Ελλάδα δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης και στις 29 Σεπτεμβρίου απολογήθηκε στον 27ο τακτικό ανακριτή που είχε αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό της επίθεσης στον δικηγόρο.

Ο 62χρονος νομικός είχε από την πρώτη στιγμή απορρίψει το ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών να ήταν η ληστεία. Αντίθετα, υποστήριζε ότι εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και υποδείκνυε ως ηθικό αυτουργό τον εκπρόσωπο εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, ο οποίος αντιμετώπιζε κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου και του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), που εκπροσωπείται στο δικαστήριο από τον κ. Αντωνόπουλο.

Οι αστυνομικοί που είχαν αρχικά χειριστεί την υπόθεση, είχαν αποδώσει το συμβάν σε ληστεία, επισημαίνοντας ότι οι δράστες, προτού ανοίξουν πυρ εναντίον του δικηγόρου τραυματίζοντάς τον στο σαγόνι, είχαν αρπάξει απ’ αυτόν ένα τσαντάκι με 30.000 ευρώ. Αυτό όμως που δεν «κόλλαγε» ήταν ο διάλογος ενός λεπτού του δράστη με τον δικηγόρο, πριν τον πυροβολήσει αφού είχε ήδη αρπάξει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα. Αρχικά είχαν συλληφθεί ως δράστες δύο ομογενείς από το Καζαχστάν, που στην πορεία της ανάκρισης είχε προκύψει ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Την εκδοχή του συμβολαίου θανάτου φέρεται να έχει ατύπως επιβεβαιώσει ο «αρχηγός» με το προσωνύμιο «Κλόντι», που συμμετείχε στις επιθέσεις με τον Αρμπέρ Μπάκο. Ο κακοποιός διατηρούσε επαφές με τον 34χρονο «Όλντι» και είχε συσχετιστεί με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου κατά μελών αντίπαλων «φατριών» του εγκλήματος για λογαριασμό της Greek Mafia. Ο «Κλόντι» είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, στο διαμέρισμα αναζητούμενου εκτελεστή συμβολαίων θανάτου για λογαριασμό της ελληνικής μαφίας. Ανάμεσα στα προς εκτέλεση «συμβόλαια» ήταν πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., για 250.000 ευρώ, και πρωτοκλασάτων μελών αντίπαλων συμμοριών.

Ο «Όλντι» είχε απασχολήσει τις Αρχές από το 1995 για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών, το 1998 για κλοπές. Το 2005 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για κλοπές και για το νόμο Περί Αλλοδαπών. Το 2012 στην περιοχή της Ομονοίας, για αδικήματα κλοπών. Υπήρξε παραγγελία φυλάκισης για το Κατάστημα Κράτησης Χανίων, από όπου και αποφυλακίστηκε στις 29-03-2012 για να περάσει σε αιματηρή δράση.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψή του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 29 Αυγ 2025 | 12:01

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης πρώην προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας [βίντεο]

Ο Τουντσάι Μερίτς έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στην Κωνσταντινούπολη

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 28 Αυγ 2025 | 08:14

Βόλος: Ξεσπά η αδερφή της 36χρονης για τον γυναικοκτόνο - "Είναι ένα τέρας, εκβίαζε τα παιδιά και τη Μαριόλα"

Στις φυλακές της Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο γυναικοκτόνος του Βόλου. Τον αποδοκίμασαν οι κρατούμενοι κατά την άφιξή του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 27 Αυγ 2025 | 10:26

Σκύδρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό με αφορμή τα ροδάκινα - Τι συνέβη στο χωράφι

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 72χρονο ισχυρίστηκε πως το θύμα του έκλεβε τα ροδάκινα και μίλησε για τα όσα έγιναν στο χωράφι.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 27 Αυγ 2025 | 07:01

Σκύδρα: Σκότωσε τον συγχωριανό του και... συνέχιζε κανονικά τη ζωή του - "Είχε εμμονή μαζί του", λέει η σύζυγος του 72χρονου

Έκανε καθημερινά παραγγελία καφέ και… μπουγάτσας, ενώ ήταν στο χωράφι του και διαφωνούσε για την τιμή πώλησης των προϊόντων στον μανάβη του χωριού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Αυγ 2025 | 21:51

Έγκλημα στη Σκύδρα: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έκλεψε ροδάκινα - "Είχε φαντασιώσεις συνέχεια, τον έβριζε"

Ο 76χρονος υποστηρίζει ότι θόλωσε και σκότωσε το θύμα γιατί νόμιζε ότι του έκλεβε ροδάκινα - Η οικογένεια του 72χρονου αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 26 Αυγ 2025 | 07:21

Σκύδρα: Ο 76χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 72χρονο συγχωριανό του - Τον έσυρε 700 μέτρα και τον πέταξε σε χωματερή

Όπως δήλωσε ο δράστης κατά την ανάκριση, συνάντησε τον 72χρονο, τον πυροβόλησε με καραμπίνα, έδεσε το σώμα του στο μηχανάκι και τον έσυρε για περίπου 700 μέτρα.

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 25 Αυγ 2025 | 21:09

Σοκ στη Σκύδρα: Ένας 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 72χρονου - Τον πυροβόλησε και τον έσυρε με το μηχανάκι

Η εξαφάνιση του 72χρονου είχε προκαλέσει άμεση κινητοποίηση των Αρχών και ανησυχία στην τοπική κοινωνία

ΤΙ ΕΙΠΕ 25 Αυγ 2025 | 20:49

Αυστραλία: Συγκλονίζει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από τη δηλητηρίαση με μανιτάρια - Συγχωρεί τη δολοφόνο της γυναίκας του

Ο Ίαν Γουίλκινσον είναι ο μοναδικός επιζών από τη δηλητηρίαση με τα τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία και μίλησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μελβούρνης για "το μοιραίο γεύμα" που σέρβιρε η Έριν Πάτερσον

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 25 Αυγ 2025 | 20:46

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι 44 μέρες της στη φυλακή - Θα υποδείξει συγκεκριμένο πρόσωπο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου δεν διευκρίνισε αν το μυστηριώδες πρόσωπο είναι άντρας ή γυναίκα

25 Αυγ 2025 | 07:06

Βόλος: Οι δύο κινήσεις που πυροδότησαν το φονικό αμόκ του συζυγοκτόνου - "Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα"

Η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεση της να πάρουν διαζύγιο.

23 Αυγ 2025 | 09:41

ΗΠΑ: Παραμένουν στη φυλακή τα αδέλφια Μενέντεζ, που έχουν καταδικαστεί για τον φόνο των γονιών τους το 1989

Τα αδέλφια Μενέντεζ θα μπορέσουν να υποβάλουν εκ νέου αίτημα σε τρία χρόνια.

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 23 Αυγ 2025 | 08:30

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Πάνω από το πτώμα της μάνας τους περίμεναν τα 3 παιδιά

Πάνω από τη σορό της 36χρονης περίμεναν την αστυνομία σε κατάσταση σοκ, τα δυο κορίτσια της ηλικίας 16 και 6 ετών καθώς και το 13χρονο αγόρι της.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ 22 Αυγ 2025 | 18:30

Χαλάνδρι: Στη φυλακή ο 28χρονος για τη δολοφονία της 47χρονης - "Ήμουν σε αμόκ και δεν ήξερα τι έκανα"

"Με τη γυναίκα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό την περίμενα έξω από το σπίτι της" ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ 22 Αυγ 2025 | 13:16

Γυναικοκτονία στον Βόλο: "Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι" - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ η οικογένεια δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 22 Αυγ 2025 | 11:55

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή - Μητέρα 4 παιδιών το θύμα, μπροστά στο έγκλημα η μία κόρη

Ο δράστης της γυναικοκτονίας βγήκε τρέχοντας από το διαμέρισμα και διέφυγε προς την οδό Γλάδστωνος. Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του από τις αρχές.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ 22 Αυγ 2025 | 09:26

Καλιφόρνια: Πατέρας 4 παιδιών συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του - Τη σκότωσε για να μην καταθέσει ότι την κακοποιούσε

Δεκαπέντε μήνες μετά την εξαφάνιση μιας μητέρας 4 παιδιών, ο σύζυγός της συλλαμβάνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας - Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2022 20 Αυγ 2025 | 17:42

Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 25χρονος Τούρκος που καταζητούταν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Ο 25χρονος συνέδραμε σε ανθρωποκτονία ατόμου που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 20 Αυγ 2025 | 07:25

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στον Αγιο Παντελεήμονα: Διαμάχη με "σκληρό ποινικό" είχε το 47χρονο θύμα - Ο ρόλος του αδερφού του

Επαγγελματική εκτέλεση με υπογραφή βαρυποινίτη από τις φυλακές, εξετάζουν οι αρχές, πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου Αρτούρ Μπασίμι ή Τουράμπι στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 20 Αυγ 2025 | 07:10

Γυναικοκτονία στη Χαλάνδρι: "Δεν ήθελε να με βλέπει, έλεγε για μένα τα χειρότερα", είπε ο δράστης - Έσπασε το μαχαίρι από τη μανία του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Χαλάνδρι, με θύμα την 47χρονη γυναίκα και θύτη τον 28χρονο που ομολόγησε την πράξη του.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 19 Αυγ 2025 | 11:49

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στον 28χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 47χρονη - "Τη σκότωσα γιατί με συκοφαντούσε"

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 19 Αυγ 2025 | 11:37

Σεσημασμένο το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές [βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ 19 Αυγ 2025 | 06:36

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: "Κυρία Ρούλα βοήθεια, κρατάει μαχαίρι" - Τα τελευταία λόγια της 47χρονης λίγο πριν πέσει νεκρή

Ο 28χρονος είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με το θύμα, ξεκίνησε να την μαχαιρώνει σε λαιμό και πρόσωπο.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18 Αυγ 2025 | 22:30

Σοκ: Εν ψυχρώ εκτέλεση 30χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Το θύμα εκτελέστηκε στην οδό Μιχαήλ Βόδα 200, στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Αυγ 2025 | 14:33

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: Εμμονικός με το θύμα ο 28χρονος - Δεν προκύπτει να είχαν σχέση

"Με εξέθεσε στους φίλους μου", φέρεται να είπε ο 28χρονος επιχειρώντας να πει γιατί σκότωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 28ΧΡΟΝΟΣ 18 Αυγ 2025 | 12:08

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος σκότωσε 47χρονη στην είσοδο πολυκατοικίας [εικόνες-βίντεο]

Άγρια δολοφονία 47χρονης γυναίκας, εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι. Συνελήφθη ο 28χρονος σύντροφός της.

ΜΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ 18 Αυγ 2025 | 10:49

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: 53χρονος σκότωσε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και τραυμάτισε τον γιο της

Ενας 53χρονος στην Κύπρο δολοφόνησε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του μπροστά στον γιο της.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ 14 Αυγ 2025 | 12:51

Μελβούρνη: Η αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής εγκύου και του συντρόφου της - Εξετάζονται τα γκράφιτι στο σπίτι τους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μελβούρνη, καθώς μία Ελληνοαυστραλή γυναίκα που ήταν έγκυος και ο σύντροφός της βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 13 Αυγ 2025 | 13:35

Σε σοκ η Μελβούρνη από τη δολοφονία Ελληνοαυστραλής και τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της - Ο δράστης μετά πήγε για μπέργκερ

Ο δράστης μετά τη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής και του συντρόφου της στη Μελβούρνη, πήγε για μπέργκερ.

13 Αυγ 2025 | 08:01

Άγριο έγκλημα στη Μελβούρνη: Έγκυος Ελληνοαυστραλή δολοφονήθηκε μαζί με τον σύντροφό της που βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Η 39χρονη Ελληνοαυστραλή ήταν έγκυος στον 5ο μήνα. Συνελήφθη ένας άστεγος για την διπλή δολοφονία.

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 11 Αυγ 2025 | 20:12

Ιταλία: Ομολόγησε η 60χρονη μάνα ότι σκότωσε και τεμάχισε το παιδί της μαζί με τη νύφη της - "Για να σταματήσει να την κακοποιεί"

Η 61χρονη Λορένα Βενιέρ παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 35χρονο γιο της, Αλεσάντρο Βενιέρ, μέσα στο σπίτι που έμεναν οικογενειακώς

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

«ULKUCU» 22 Αυγ 2025 | 07:36

Τούρκοι μαφιόζοι: Πώς ξεσκέπασε τη δράση τους η ΕΥΠ - Η βίλα στον Ωρωπό, τα ναρκωτικά και τα ακριβά αμάξια

Οι συλληφθέντες, αποτελούν μέλη οργανώσεων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών και εξάγουν τα χρήματα μέσα σε…τσουβάλια μέσω εταιριών μεταφοράς χρημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ 17 Αυγ 2025 | 13:01

Φωτιές: Το φαινόμενο "hot-dry-windy", αμέλεια, εμπρησμοί, πυλώνες έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα

Ο αισιόδοξος απολογισμός του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης το πρωί της περασμένης Τρίτης με βάση την στατιστική των φετινών πύρινων μετώπων… "παραδόθηκε στις φλόγες" την ίδια κιόλας μέρα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:05

Αχαΐα: "Πίναμε μπύρες, κάναμε χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά": Η εξοργιστική παραδοχή του 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό

Ο 27χρονος συνεργός του 19χρονου αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι "είχε πιει τσίπουρο".

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 14 Αυγ 2025 | 07:30

Πώς ξεκίνησαν οι πυρκαγιές: Ο ύποπτος πυρομανής, οι υπόνοιες για εμπρησμούς και οι πυλώνες του ΔΕΔΔΗΕ

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες και υλικό που αναδεικνύουν τα αίτια έναρξης των τελευταίων πυρκαγιών.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 Αυγ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς οι διακινητές προσπάθησαν να κρύψουν τα 271 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο πάτωμα του κοντέινερ

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι αρχηγικά μέλη καρτέλ κοκαΐνης με έδρα το Εκουαδόρ, ήταν οι προμηθευτές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που έκρυβαν σε κρύπτη στο πάτωμα εμπορευματοκιβωτίου.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 12 Αυγ 2025 | 07:34

Μύκονος: Η τετράποδη "Κάγια" μύρισε τα ναρκωτικά που θα γέμιζαν το νησί

H "Κάγια" ανίχνευσε… 112 "φιξάκια" κοκαΐνης και 31 συσκευασίες χασίς, έτοιμες προς πώληση στους επιφανείς πελάτες των ντίλερ του νησιού.

12 Αυγ 2025 | 07:09

"Δεν έχω κουράγιο να ξανακάνω εκκίνηση, μου έχουν κοπεί τα πόδια", λέει πυρόπληκτος της Αν. Αττικής - Ξεκινούν οι αποζημιώσεις

Σύμφωνα με την καταγραφή των αρμόδιων υπηρεσιών περίπου 20 σπίτια στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής έχουν πληγεί από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Τα 4 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 08 Αυγ 2025 | 12:40

Τραγωδία στη Μήλο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν στο Σαρακήνικο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 07:40

Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης - Ερευνάται δίκτυο διακίνησης και στην Άνδρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εγκληματικές ομάδες από τις δύο καλλιέργειες, θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 07 Αυγ 2025 | 07:05

Π. Φάληρο: "Την είδα πεσμένη στο πάτωμα, νόμιζα ότι ήταν νεκρή" - Σοκάρει η απολογία της 32χρονης για τη μικρή Τζένα

Σοκάρουν όσα περιέγραψε η 32χρονη κατά την απολογία της στον ανακριτή, περιγράφοντας πώς άφησε το παιδί της στη θάλασσα στην παραλία του Π. Φαλήρου.

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 07 Σεπ 2025 | 06:30

Πρόγνωση καιρού: Υψηλές θερμοκρασίες με μερική συννεφιά την Κυριακή

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 με 34 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 29 με 32 βαθμούς στο Αιγαίο

ΔΕΙΤΕ 07 Σεπ 2025 | 06:00
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 06 Σεπ 2025 | 23:22

Επέστραψαν στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες από το Κιλιμάντζαρο - Θα νοσηλευτούν στο ΚΑΤ

Οι δύο από την παρέα των οκτώ συνολικά Ελλήνων, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα από το νοσοκομείο στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, όπου τους περίμενε το ιδιωτικό αεροπλάνο από τη χώρα μας

ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ 06 Σεπ 2025 | 21:37

Σύνταγμα: Μολότοφ και επεισόδια μετά τη συγκέντρωση για τα Τέμπη [εικόνες]

Ομάδα αγνώστων πέταξε μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και να επέμβουν τα ΜΑΤ.

ΗΜΕΔΑΠΟΣ 06 Σεπ 2025 | 20:19

Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό 11 πυρκαγιών στην Γενισέα Ξάνθης

Η σύλληψη αφορούσε μία πυρκαγιά στις 2 Σεπτεμβρίου, μία πυρκαγιά στις 4 Σεπτεμβρίου και 9 πυρκαγιές στις 5 Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ 06 Σεπ 2025 | 19:49

Φρίκη στη Λάρισα: Δύο γυναίκες εξέδιδαν και απειλούσαν 20χρονη - Συνελήφθησαν για εμπορία ανθρώπων

Όταν η 20χρονη δήλωσε ότι ήθελε να σταματήσει, οι δύο γυναίκες φέρονται να την απείλησαν ότι δεν θα την αφήσουν να φύγει αν δεν τους δώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 19:12

Καρυστιανού από το Σύνταγμα για τα Τέμπη: "Τα οστά των παιδιών μας μπορούν να αποκαλύψουν την αλήθεια" [εικόνες - βίντεο]

Το κάλεσμα της κ. Καρυστιανού ήρθε με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας από τον εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη, την περασμένη εβδομάδα

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 06 Σεπ 2025 | 18:37

Διαδηλώσεις έξω από τη ΔΕΘ: Ακρίβεια, στεγαστικό και Γάζα στην πρώτη γραμμή [εικόνες - βίντεο]

Τα κύρια αιτήματα των φετινών κινητοποιήσεων αφορούσαν στην ακρίβεια και τη στεγαστική κρίση, αλλά και ζητήματα όπως την τραγωδία στα Τέμπη και τον πόλεμο που μαίνεται στη Γάζα

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ 06 Σεπ 2025 | 18:18

Αργος Ορεστικό: Κακοποιοί ξάφρισαν κοσμήματα μεγάλης αξίας από ηλικιωμένη

Το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία διαμένει μόνη της, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα

06 Σεπ 2025 | 17:14

Κέρκυρα: Νέα καταγγελία παρενόχλησης κατά του 59χρονου γιατρού

Ο 59χρονος μετά την απολογία του χθες Παρασκευή, αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Σεπ 2025 | 17:06

Ευρήματα σοκ σε παράνομα καπνικά: Περιείχαν περιττώματα ζώων, νύχια και μούχλα

"Το παράνομο τσιγάρο, πέρα από την απώλεια εσόδων, είναι καταστροφικό για τη δημόσια υγεία", δήλωσε ο ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής

ΥΨΗΛΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 06 Σεπ 2025 | 16:53

Καιρός: Εβδομάδα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο [βίντεο]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόνο την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές στα βόρεια

ΑΥΤΟΦΩΡΟ 06 Σεπ 2025 | 16:42

Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόκληση πυρκαγιάς στη νότια Λέσβο

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙ 06 Σεπ 2025 | 15:34

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αθλητές, λόγω έντονης αδιαθεσίας σε προπόνηση

Στο νοσοκομείο Λευκάδας μεταφέρθηκαν δύο αθλητές οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά την διάρκεια προπόνησής τους στην ελεύθερη κατάδυση.

06 Σεπ 2025 | 14:16

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα" από τις 16:00 - Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη

Με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.