Αυτοί είναι οι Ελληνες νικητές του διαγωνισμού L’Oreal Brandstorm

Το Brandstorm, είναι ο διαγωνισμός καινοτομίας της L’Oréal, που πραγματοποιείται από το 1992 σε πάνω από 60 χώρες και έχει προσελκύσει 200.000 φοιτητές παγκοσμίως

autoi-einai-oi-ellines-nikites-tou-diagwnismou-loreal-brandstorm
SHARE THIS
0
SHARES

Για έναν ακόμη χρόνο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού L’Oréal Brandstorm, η χώρα μας ανέδειξε τη νικήτρια ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στους τελικούς στο Παρίσι, στο τέλος Μαΐου.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ελληνικό τελικό του διεθνούς διαγωνισμού καινοτομίας L’Oréal Brandstorm καθώς η φοιτητική κοινότητα τον αγκάλιασε με πρωτοφανή δυναμισμό και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε άλλη φορά.

Ομάδες από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας έστειλαν τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες και κατάφεραν να καταπλήξουν την επιτροπή με το υψηλό επίπεδο των προτάσεων τους. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των συμμετοχών ήταν η ομαδικότητα και ο επαγγελματισμός τους.

H ομάδα L’Aurealis, αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα στον ελληνικό τελικό του L’Oréal Brandstorm 2019 και τον Μάιο θα ταξιδέψει στο Παρίσι συνοδευόμενη από την Talent Acquisition Manager της L’Oréal Hellas. 

Η νικήτρια ομάδα, η L’Aurealis, προέρχεται από την Θεσσαλονίκη και αποτελείται από σπουδαστές διαφορετικών σχολών, με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο. Μέσα από τον διαγωνισμό, κατάφεραν να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, γνώσεις και να έρθουν σε επαφή με μία real life εργασιακή εμπειρία. 

Ο Κωνσταντίνος Αλαμάνης από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Εριέτα Μανούση από το τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Αναστασία Μαρία Μαμαλίγκα από το τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είχαν τη δυνατότητα να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μία πραγματική επιχειρηματική πρόταση και είναι πλέον έτοιμοι να την παρουσιάσουν και σε διεθνές επίπεδο.

 

 

Η L’Oréal Hellas βρίσκεται δίπλα στην ομάδα L’Aurealis και ευχή όλων είναι η παγκόσμια διάκριση. Η μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που θα ζήσουν θα τους ανοίξει την πόρτα για να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της L’Oréal.

Το Brandstorm, είναι ο διαγωνισμός καινοτομίας της L’Oréal, που πραγματοποιείται από το 1992 σε πάνω από 60 χώρες και έχει προσελκύσει 200.000 φοιτητές παγκοσμίως. Φέτος, η L’Oréal εγκαινιάζει το βραβείο Διεθνούς Επιχειρηματικότητας το οποίο δίνει στη νικήτρια ομάδα την ευκαιρία να ζωντανέψει την ιδέα της συμμετέχοντας σε ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα μαθητείας στο Station F, το μεγαλύτερο campus για startups στον κόσμο, και συνεργάτη της  L’Oréal.

Στο Station F, οι νικητές από όλο τον κόσμο θα εκπαιδευτούν από τους ειδικούς της L'Oréal, θα παρουσιάσουν τη δυνατότητα υλοποίησης της ιδέα τους στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του Ομίλου και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το απόλυτο βραβείο: τη δημιουργία ενός πρωτοτύπου του έργου τους από τη L’Oréal.  Μέσω αυτού του προγράμματος ο Όμιλος συνεχίζει να συμβάλει στην εξέλιξη των επομένων γενεών επιχειρηματιών ομορφιάς.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook