Follow us

Αυτοί είναι οι μαφιόζοι εκτελεστές: Ντοκουμέντα από τους εμπρησμούς- Βασάνισαν 3 μέρες σωφρονιστικό και "έδωσε" τον "Ράμπο"

Τα τρία μέλη του εκτελεστικού πυρήνα που συγκεντρώνουν περισσότερες ενδείξεις ότι συμμετείχαν στις 3 δολοφονίες μελών της Greek Mafia.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Greek Mafia

Το στόμα τους κλειστό κρατάνε οι δύο σκληροί κακοποιοί που βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στα χέρια της Αστυνομίας και αποτελούν μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο τσιγάρων. Γι αυτό φρόντισαν να βγάλουν από τη μέση όποιον πήγε να εμπλακεί στα "χωράφια" τους.

Ένας από τους εκτελεστές, 41 ετών από τη Γεωργία και έγκλειστος στις φυλακές της Λάρισας φέρεται να βρίσκεται πίσω από την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό και σε απόπειρα δολοφονίας στην Πιερία. Η συνομιλία του μετά την επίθεση είναι ανατριχιαστική. Αποκαλεί τον στόχο του… αγριογούρουνο.

Συνομιλητής: Σε άλλη ερώτηση. Πώς σε γνώρισαν; βίντεο;
41χρονος: Νομίζω το πρόσωπο κάπου βγήκε και μαθεύτηκε γρήγορα. Όμως ακόμα το αγριογούρουνο ήταν ζωντανό, είχε νόημα, αλλά το αγριογούρουνο πέθανε από έμφραγμα.

Από τη ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού από τις βομβιστικές επιθέσεις σε βάρος εταιρειών και αποθηκών μελών της Greek Mafia οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 20χρονος που συνελήφθη συμμετείχε στην βομβιστική επίθεση σε βάρος της εταιρείας συμφερόντων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Αυτοί είναι οι μαφιόζοι εκτελεστές: Ντοκουμέντα από τους εμπρησμούς- Βασάνισαν 3 μέρες σωφρονιστικό και "έδωσε" τον "Ράμπο"
Ο 20χρονος Δ.Δ.
Γιάννης Σκαφτούρος

Mάλιστα έχει ανεβάσει φωτογραφία στα social media με την ίδια ζακέτα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Ζακέτα 20χρονου εκτελεστή
Όπλα Greek Mafia

Κυνικός και σκληρός. Υπερηφανευόταν για τις πράξεις του, κάτι που έχει καταγραφεί από συνομιλία στο κινητό του με φίλο του.

Δ.Δ: Κλέβω, πυροβολάω, σκοτώνω, δύο φορές σκοτώνω.
Φίλος: Εσύ τα κάνεις όλα αυτά ε;
Δ.Δ.: Ναι εγώ
Φίλος: Και πώς αισθάνεσαι;
Δ.Δ.: Πολύ καλά. Πολύ καλά. Έτσι ζω εγώ, δεν μπορώ αλλιώς θα πεθάνω αν δε ζω έτσι.

Ο 39χρονος σκληρός μαφιόζος από τη Γεωργία με τα αρχικά Α.Σ. και ο 20χρονος με τα αρχικά Δ.Δ, που συνελήφθησαν σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη, κατηγορούνται για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα και μέχρι στιγμής κρατούν το στόμα τους κλειστό.

41χρονος Γεωργιανός
Ο 39χρονος σκληρός μαφιόζος από τη Γεωργία με τα αρχικά Α.Σ.

Ηγετικό ρόλο στην οργάνωση φέρεται να έχει άτομο από την Ουκρανία που έχει τη στήριξη μελών της ρωσόφωνης μαφίας, τη λεγόμενη VOR V ZAKONE, ή αλλιώς οι κλέφτες του νόμου.

Διαβάστε Επίσης

Οι τρεις εκτελεστές

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, θεωρούν πως τρία από τα μέλη του εκτελεστικού πυρήνα, συγκεντρώνουν περισσότερες ενδείξεις ότι συμμετείχαν στις 3 δολοφονίες μελών της Greek Mafia.

Ο πρώτος ύποπτος εκτελεστής, είναι ο 41χρονος από την Γεωργία, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας. DNA του εντοπίστηκε στο κλεμμένο όχημα που παρακολουθούσε τις κινήσεις του "Ράμπο".

Ο έγκλειστος των φυλακών Λάρισας προέκυψε ότι ήταν ο δράστης και της απόπειρας δολοφονίας 48χρονου στην Πιερία. Σημειώνεται ότι το θύμα πέθανε από παθολογικά αίτια τρεις μήνες αργότερα. Η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην Πιερία είχε υποστηρικτικό ρόλο στο όχημα των εκτελεστών των "Ράμπο" και "Νιόνιου" όπως και στην επίθεση στις εγκαταστάσεις συγγενών του "Θείου Τζο".

Ο δεύτερος ύποπτος εκτελεστής είναι ένας 29χρονος από τη Γεωργία, που έχει διαφύγει τη σύλληψη και αναζητείται. Φωτογραφία του βρέθηκε και στο κινητό του πρώτου ύποπτου εκτελεστή, στις 3 Ιουλίου 2023, λίγο μετά την διαφυγή των δραστών της απόπειρας δολοφονίας του 48χρονου στην Πιερία. Στην Κύπρο έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν, το οποίο προκάλεσε την απέλασή του.

Ο τρίτος εκτελεστής είναι ο άγνωστος-γνωστός, αταυτοποίητο DNA του οποίου έχει βρεθεί σε μονωτικές ταινίες της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήσαν οι δράστης της δολοφονίας του "Θείου Τζο" αλλά και στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την παρακολούθηση του Βασίλη Ρουμπέτη.

Διαβάστε Επίσης

"Κοριοί" GPS σε "Ράμπο" και Μαυρόπουλο

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στα οχήματα του "Ράμπο" αλλά και του 48χρονου στην Πιερία είχαν τοποθετηθεί κοριοί-gps με τους δράστες να γνωρίζουν την κίνησή τους και τα σημεία που είναι ακίνητοι. Οι δύο τηλεφωνικές συνδέσεις συσκευών γεοεντοπισμού, ακολουθούσε τις ίδιες κινήσεις σε ίδιους χρόνους των κινητών τηλεφώνων των θυμάτων.

ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ

Ντοκουμέντα από τους εμπρησμούς στον Ασπρόπυργο

Το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας. Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται τα άτομα που πραγματοποίησαν επίθεση σε βενζινάδικο τον Ιούνιο του 2023 στον Ασπρόπυργο.

εμπρησμός Ασπρόπυργος

εμπρησμός Ασπρόπυργος

εμπρησμός Ασπρόπυργος

εμπρησμός Ασπρόπυργος

εμπρησμός Ασπρόπυργος

Τα μέλη της συμμορίας πυρπόλησαν φορτηγά, εντός των οποίων υπήρχε μηχάνημα για την κατασκευή λαθραίων τσιγάρων.

Άλλες φωτογραφίες αφορούν την επίθεση σε εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική. Τουλάχιστον οχτώ άτομα, βαριά οπλισμένα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προχώρησαν σε εμπρησμό.

Ασπρόπυργος αποθήκες
Ασπρόπυργος αποθήκες
Ασπρόπυργος αποθήκες
Ασπρόπυργος αποθήκες

Απήγαγαν σωφρονιστικό και τον βασάνιζαν τρεις ημέρες

Μετά τη δολοφονία του "Θείου Τζο" στα Σκούρτα Βοιωτίας, σημειώθηκε διπλή βομβιστική επίθεση σε Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο.

Τα άτομα αυτά που προέβησαν στους εμπρησμούς και απεικονίζονται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα του Mega, κατάφεραν και εντόπισαν έναν σωφρονιστικό υπάλληλο. Φαίνεται πως παρείχε βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό. Τού έδωσε κατάλυμα και μετά τη βομβιστική επίθεση τον έβαλε στο σπίτι του για να κρυφτεί.

Τον βασάνισαν άγρια για τρεις ημέρες και αυτός αποκάλυψε τα πάντα και έτσι κατάφεραν να βρουν το σπίτι του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα.

Το σπίτι ήταν στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια προχώρησαν στη διπλή δολοφονία στην περιοχή, όπου "γάζωσαν" με καλάσνικοφ τον "Ράμπο" και τον κουνιάδο του "Νιόνιο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 02 Μαϊ 2024 | 08:06

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι "8" πίσω από τις εκτελέσεις Σκαφτούρου και Ρουμπέτη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους

Πρόκειται για τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν πριν από περίπου δύο μήνες για τις δολοφονίες της Greek Mafia και έξι ταυτοποιημένα μέλη, από τα οποία τα δύο είναι ήδη έγκλειστα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Μαϊ 2024 | 04:59

"Πανάγος" vs "Θαμνάκια-Μεγάλο ή Τρελό": Το χρονικό των εκρήξεων σε Πειραιά και Καλλιθέα, οι συλλήψεις και η Greek Mafia

Βόμβες εκδίκησης και επικυριαρχίας ανάμεσα σε δύο ζωντανά μέλη της Greek Mafia, ήταν οι εκρήξεις που σημειώθηκαν με διαφορά τριών ημερών τον περασμένο Μάρτιο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Απρ 2024 | 20:06

"Πόλεμο" της Greek Mafia βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα - Πώς συνδέονται

Διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Greek Mafia ανάμεσα σε έναν 53χρονο και έναν 54χρονο, που είναι έγκλειστοι σε φυλακή - Βίντεο ντοκουμέντα από τις δύο εκρήξεις, 4 συλλήψεις

ΕΛΑΣ 30 Απρ 2024 | 13:49
"ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕ" 29 Μαϊ 2024 | 15:51

Μυτιλήνη: Πώς το σμήνος των μελισσών επιτέθηκε στον οδηγό του βαν που λιποθύμησε - "Κάτι τις τρόμαξε" λένε

Πώς το σμήνος μελισσών επιτέθηκε στον οδηγό στη Μυτιλήνη. "Κάτι τις τρόμαξε", λένε οι μελισσοκόμοι.

ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ 29 Μαϊ 2024 | 15:44

Χειροπέδες σε 48χρονο για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης- Το κόλπο με το δυστύχημα

Ο 48χρονος συλληφθείς επιχείρησε να εξαπατήσει και άλλους αλλά αυτοί ήταν "ψυλλιασμένοι"

ΕΦΕΤΕΙΟ 29 Μαϊ 2024 | 15:18

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν αποφυλακίζεται κάποιος που σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει, φυσικά και ανησυχείς…

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολίασε στην τηλεόραση το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί η Εφη Κακαράντζουλα που την επιτέθηκε με το βιτριόλι

ΑΔΕΣΠΟΤΑ 29 Μαϊ 2024 | 14:49

Αγέλη σκύλων "κατασπάραξε" ηλικιωμένο- Τέσσερα χρόνια μετά, δικαστήριο καταδίκασε τον Δήμο Πυλαίας να πληρώσει μεγάλη αποζημίωση

Η αποζημίωση που καλείται να πληρώσει ο Δήμος Πυλαίας στα παιδιά του ηλικιωμένου είναι 200 χιλιάδες ευρώ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29 Μαϊ 2024 | 14:23

"Θα σας ανατινάξουμε όπως στο Παρίσι": Αυτό είναι το email στα 35 σχολεία της Αττικής - Απειλές και σε Κύπρο, Σλοβακία

"Υπάρχουν εκρηκτικοί μηχανισμοί στο σχολείο" ανέφερε το απειλητικό mail που εστάλη σήμερα, Τετάρτη το πρωί.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ 29 Μαϊ 2024 | 14:07

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας - Ποιες μέρες ο υδράργυρος θα χτυπήσει 36άρια - Πρόγνωση Αρναούτογλου

Με υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει ο Ιούνιος - Εκτοξεύεται ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα

ΕΣΒΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ 29 Μαϊ 2024 | 13:29
ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ 29 Μαϊ 2024 | 13:20

Ο Μαγιορκίνης προειδοποιεί για τον δάγκειο πυρετό: Σύμμαχοί του η ζέστη και το ασιατικό κουνούπι "Τίγρης"

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης εξηγεί τι συμβαίνει με τον δάγκειο πυρετό. Σύμμαχοί του η άνοδος της θερμοκρασίας και το ασιατικό κουνούπι "Τίγρης".

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 29 Μαϊ 2024 | 13:13

Σε lockdown η Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League: Κλειστοί δρόμοι, αλλαγές στα ΜΜΜ [εικόνες - βίντεο]

Σε κατάσταση lockdown βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η Νέα Φιλαδέλφεια, ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.