
Σε τραγωδία κατέληξε η επίσκεψη ενός 36χρονου στο «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείο του Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο άνδρας από το Βόλο πήγε στις 11.30 χθες τη νύχτα στα επείγοντα του νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τους γονείς του και συγγενή του, διότι είχε πόνο στην κοιλιά. Ωστόσο, αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, ανέβηκε στη μεταλλική εξωτερική σκάλα, έφτασε στο ύψος του 5ου ορόφου και έκανε «βουτιά» στο κενό.
Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας του προσπάθησε να τον προλάβει και η μητέρα του απεγνωσμένη ζητούσε βοήθεια,χωρίς όμως να προλάβουν το μοιραίο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και μάλιστα τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν γιατροί του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr