X

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας- Στο "κόκκινο" το κέντρο και ο Κηφισός

Προβλήματα σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών λόγω της κίνησης από νωρίς το πρωί της Δευτέρας

Γράφει: TheToc team

Οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής, για ένα ακόμα πρωί, αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα, ενώ αυξημένη κίνηση συναντάται και στην Αττική Οδό σε ορισμένα σημεία.

Στον Κηφισό, το τμήμα από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης μέχρι το Αιγάλεω, βρίσκεται στο "κόκκινο”, ενώ αυξημένη κίνηση συναντάται στο ρεύμα προς Λαμία από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Αντίθετα, στο ρεύμα προς Πειραιά η εικόνα είναι καλύτερη, αν και μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται επιδείνωση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στη Λεωφόρο Αθηνών, παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο ρεύμα εξόδου, από το Δάσος Χαϊδαρίου έως τον Σκαραμαγκά, με καθυστερήσεις κατά διαστήματα. Στην Αχαρνών καταγράφονται μικρά προβλήματα και στα δύο ρεύματα.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και σε βασικούς άξονες όπως η Κηφισίας, η Μεσογείων, η Βουλιαγμένης, ο περιφερειακός του Καρέα, η Πατησίων, καθώς και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Γουδή.

Καλύτερή εικόνα παρουσιάζει η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, στην Παναγή Τσαλδάρη, την Πειραιώς και κατά τόπους στη Σταδίου.

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις:

- Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10′-15′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

- Στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′-10′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας.