Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 3χρονου αγοριού στη Δυτική Αχαΐα, μετά από πτώση από μαντρότοιχο.
Πιο συγκεκριμένα, το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από μάντρα ύψους περίπου δύο μέτρων και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά, ο 3χρονος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (11/11), από ανακοπή.
Αγκαλιά έπεσαν από ύψος δύο μέτρων ο 25χρονος με τον παιδί
Σύμφωνα με πληροφορίες, o 3χρονος έπαιζε με τον 25χρονο θείο του, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε κατά την πτώση. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest, o 25χρονος κρατούσε αγκαλιά το παιδί, όταν έπεσε από ύψος δύο μέτρων.
Ο θείος του παιδιού τραυματίστηκε επίσης από την πτώση και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας". Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Σημειώνεται ότι τη στιγμή του δυστυχήματος, η οικογένεια του μικρού βρισκόταν σε κοντινό χωράφι για αγροτικές εργασίες.
Η φωτογραφία που συγκλονίζει το διαδίκτυο
Την ώρα που η η Δυτική Αχαϊα θρηνεί για τον τρίχρονο Ανδρέα, το διαδίκτυο γέμισε με μηνύματα θλίψης και θρήνου με τη φωτογραφία του μικρού παιδιού.
"Στην αγκαλιά του Ιησού Χριστού” γράφουν.
Ο μικρός Ανδρέας είχε το όνομα του αγαπημένου του παππού, ενώ η οικογένεια στα Σπάτα έχει άλλα δύο κορίτσια μεγαλύτερα. Οι γονείς και η οικογένειά του έχουν πολλούς συγγενείς στην Πάτρα.