Αντιμέτωπος με τρεις κουκουλοφόρους, που τον έδεσαν με αλυσίδες και τον φίμωσαν, ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής ιδιοκτήτης καφενείου στον Αγιο Δημήτριο Τριταίας στον δήμο Ερυμάνθου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pelop.gr, ήταν 1 τα ξημερώματα όταν ο άνδρας έκλεινε το μαγαζί του, όταν εμφανίστηκαν οι τρεις κουκουλοφόροι που τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν με αλυσίδες, τον φίμωσαν, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, όσα χρήματα βρήκαν στο κατάστημα και δύο κούτες τσιγάρα.
Αν και δεν έκλεψαν το αυτοκίνητό του, πήραν τα κλειδιά και το κινητό του τηλέφωνο για να μην μπορέσει να ειδοποιήσει άμεσα για βοήθεια.
Ωρα αργότερα, ο άνδρας ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, άνδρες της οποίας κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr