
Στα άκρε έφτασε η ένταση που πυροδοτήθηκε σήμερα Πέμπτη στη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας απεύθυνε ερωτήσεις στον καθηγητή τοξικολογίας Νίκο Ράικο.
Οι ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης ανάγκασαν το δικαστήριο να διακόψει προσωρινά, καθώς ο Αλέξης Κούγιας προσέφυγε κατά του δικαστηρίου.
Κούγιας: Σαν ιατροδικαστής πόσες νεκροψίες – νεκροτομές έχετε κάνει;
Μάρτυρας: Πάνω από 300 νεκροτομές έχω και κλινικές εξετάσεις. Η ομάδα μου είναι η μόνη ομάδα που κάνει κλινική τοξικολογία! Έχω πάνω από 1.000 περιστατικά τον χρόνο!
Κούγιας: Σε υπόθεση προ ετών που είχα την υπόθεση με το αρσενικό και τον καθηγητή στη Θεσσαλονίκη…
Πρόεδρος: Τι σχέση έχει;
Κούγιας: Απευθύνθηκε στον κ. Τσατσάκη!
Μάρτυρας: Όχι βέβαια!
Πρόεδρος: Δεν θα απαντήσετε!
Στη συνέχεια, όπως γράφει το dikastiko.gr, ο συνήγορος της 34χρονης προσέφυγε κατά του δικαστηρίου για να του επιτραπεί η ερώτηση με την εισαγγελέα να προτείνει να απαγορευτεί και το δικαστήριο να απορρίπτει ομόφωνα την υποβολή της ερώτησης. Ακολούθησε νέα ερώτηση ίδιου περιεχομένου από τον Αλέξη Κούγια με την πρόεδρο να απαγορεύει ξανά την υποβολή της ερώτησης. "Είστε μεροληπτική, δεν με αφήνετε να κάνω ερωτήσεις που κατατείνουν στο ότι ο μάρτυρας ψεύδεται".
Κούγιας: Στις 14/3/22 ήταν η γνωμοδότηση σας στην κυρία Σαλάππα με βάση την οποία συνελήφθη η κατηγορούμενη. Γι αυτήν την ανακάλυψη σας έχετε κάνει κάποια δημοσίευση;
Μάρτυρας: Υπάρχει δημοσίευση! Για τη μέθοδο αυτή υπάρχει δημοσίευση από τον Φλεβάρη του 2022!
Κούγιας: Ντροπή σας! Ντροπή σου! Ο Θεός δε θα σε συγχωρήσει ποτέ! Έχεις κάνει δημοσίευση πριν τη γνωμοδότηση; Ντροπή σου! Αθεόφοβε και κάνε μου μήνυση! Τώρα κάνε μου μήνυση!
Μητέρα Πισπιρίγκου: Κοίτα τον! Γελάει!!
Πρόεδρος: Θα περάσετε έξω!
Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή με τον Αλέξη Κούγια να φωνάζει "είναι επιστημονικός απατεώνας!"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr