
Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Βάρκιζας.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς, τελικά η επίθεση σημειώθηκε με μαχαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τα οποία ωστόσο φαίνεται να προέρχονται από μαχαίρι.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
![Βάρκιζα: Επίθεση από 4 άτομα δέχτηκε ο 50χρονος - Τον μαχαίρωσαν και τράπηκαν σε φυγή - Έχει κατονομάσει τον δράστη [βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/de/de8529c07f3a4cac9e2e6960089c15f6.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Κατά πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε επίθεση από 4 άτομα, τα οποία διέφυγαν από το σημείο με μοτοσικλέτα και ΙΧ.
"Να δούμε το ποινικό του παρελθόν. Να δούμε αυτός ο άνθρωπος αν κυνηγιέται και από πού. Αποκλείεται αυτός ο άνθρωπος, δείχνει η βιβλιογραφία, να είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, να είναι ένας άνθρωπος φιλήσυχος", είπε στο MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής.
"Αυτό που δουλεύει η ΓΑΔΑ είναι να δούμε ποιος είναι", συμπληρώνει.
Τι λέει η γυναίκα που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 50χρονο
Ο 50χρονος δέχτηκε την επίθεση περίπου στις 15:00, στη συμβολή των οδών Βορειάδων και Μουσών, ωστόσο αιμόφυρτος περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι την καφετέρια για να ζητήσει βοήθεια από μια υπάλληλο.
"Ζήταγε βοήθεια ο άνθρωπος και απλά καλέσαμε το 166. Καλέσαμε και τις Αρχές. Του έβαλα απλά μια πετσέτα και του είπα να μείνει ακίνητος", λέει η γυναίκα που περιέθαλψε τον 50χρονο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα επικοινωνεί με το περιβάλλον και έχει κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr