Τα βίντεο ντοκουμέντα με τον Βασίλη Καλογήρου αναλύονται καρέ – καρέ από τις Αρχές, με πρωταρχικό στόχο να διαπιστωθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις κοντά του.
Οι έρευνες στην υπόθεση θρίλερ συνεχίζονται, με το πέρασμα των ημερών να έρχονται στο προσκήνιο εικόνες ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, με την ελπίδα πως αυτά θα συμπληρώσουν κρίσιμα κομμάτια στο παζλ, που για την ώρα παραμένουν κενά.
Σύμφωνα με το MEGA, τα νέα των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε ουσία, που θα μπορούσε να παραπέμπει σε αυτοκτονία του Βασίλη Καλογήρου.
Από την τοξικολογική εξέταση προκύπτουν όμως και κάποια άλλα ζητήματα. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φαίνεται ο 39χρονος ψυχολόγος να μην έχει λάβει μόνο ένα φάρμακο.
Εκείνο που γίνεται γνωστό συμπληρωματικά στις συνταγογραφήσεις του τελευταίου χρόνου του 39χρονου φαίνεται να υπάρχει αγωγή για φάρμακο της καρδιάς, όπου αυτό δεν έχει αναφερθεί στην ελληνική αστυνομία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr